Moestuintjie Geplaatst: 9 juni 2018 Geplaatst: 9 juni 2018 Vandaag een heerlijke slagroomtaart met zelfgemaakte banketbakkersroom, aardbeienjam en ingemaakte perziken van eigen boom (jaja het is heel goed mogelijk) ingemaakte ananas van vorig jaar had 2 ananasplanten welke daadwerkelijk 2 ananassen opleverde. de druiven zijn ook van mijn eigen druivenrank (pitloos) ook van vorig jaar schoongemaakt en op suikersiroop gezet. mandarijnen zijn uiteraard niet van eigen kweek. deze zijn biologisch. mochten jullie het recept willen geef dan even een gil. hier een fototje. Quote
jootje Geplaatst: 9 juni 2018 Geplaatst: 9 juni 2018 Nou, ik vind hem er in elk geval super uitzien. Alsof ie zo van de. banketbakker komt! Als ie ook zo lekker smaakt! Knap hoor!, Quote
Moestuintjie Geplaatst: 9 juni 2018 Auteur Geplaatst: 9 juni 2018 Ja hij is mooi geworden hé jootje, Bedankt voor je reactie vind ik fijn om te horen! hij smaakt heerlijk. ik ben van beroep ook Chocolatier en Patîssier. ook Sommelier maar dat heb ik een beetje achterwege gelaten. ik maak o.a bonbons/Gebakjes en hetgeen wat daar allemaal bij hoort. mocht jij of iemand anders ooit eens drankenadvies m.b.t zelf likeuren maken of wijnen. hoor ik dat graag. ik kan je evt nog een aantal foto’s van zelfgemaakte taarten/bonbons sturen mocht je dat leuk vinden hoor ik dat graag Groetjes Quote
Nasuada Geplaatst: 9 juni 2018 Geplaatst: 9 juni 2018 Wauw wat een kunstwerkje en dat met fruit uit eigen tuin.Dat maakt het nog lekkerder. Quote https://www.deblijehoeve.nl/
jootje Geplaatst: 9 juni 2018 Geplaatst: 9 juni 2018 Vandaag deze gemaakt.....niet te vergelijken met die prachtige taart, maar minstns zo lekker! Quote
Moestuintjie Geplaatst: 10 juni 2018 Auteur Geplaatst: 10 juni 2018 Die van jou ziet er ook heerlijk uit jootje! en goed gelukt ook! hoe vaker je het doet des te beter je het op den duur kan jootje, aldoende leert men en een aardbeienslof is super lekker. dat is ook echt een taartje welke in dit seizoen heel veel worden verkocht! geniet ervan. Groetjes, Quote
Ciska Geplaatst: 10 juni 2018 Geplaatst: 10 juni 2018 Beide hele mooie kunstwerken om van te watertanden.....ik moet ook weer ens nodig aan de bak Welk recept gebruik jij voor de sloffen bodem jootje?.... Quote
jootje Geplaatst: 11 juni 2018 Geplaatst: 11 juni 2018 Cis, ik had het recept van bakken.nl Ging in een keer goed! Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.