Jump to content

weer terug


Sandra

Recommended Posts

Hi,

 

Ik was even van de radar af, beste tijd eigenlijk wel. Drukte, ziektes, familie verliezen en uitbreidingen... Planten die niet wouden, groentes die geen zin meer hadden, rovers die alles opvraten en oh ja ik zelf zat ook niet helemaal lekker in het velletje...

 

Maar inmiddels na alle lief en leed, het negatieve velletje weer uitgedaan en terug in het velletje wat wil leren en leuke dingen wil beleven en niet altijd beren op de weg wil zien .

 

En dus ook weer bij vlagen terug op het forum. Verwacht geen dagelijkse bedragen want naast mijn honden, kippen en vogels, oh en partner werk ik ook nog een best aantal uurtjes onregelmatig. Maar we hebben wel weer zin om zelf weer te zaaien in de potten en in de kas, tuinontwerp te maken en nog wat ideetjes. Ik ben een makkelijke moestuiner, ik weet nog steeds niets maar klungel lekker aan. Soms lukt dat heel goed en soms ook niet maar ach dat maakt het juist leuk...Toch wil ik dit jaar met zaaien beginnen om het van scratch af aan te doen. Ik heb nog een heel jaar om daar over na te denken, zal wel wat plantjes en groentes die al voor gezaaid zijn halen om daar mee verder te stoeien..

Nah tot zover eerst maar even..

groetjes Sandra

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...