helena Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Omdat ze zo leuk zijn, wil ik de kerstomaatjes graag conserveren, om later in salade te gebruiken. Zou dit ook kunnen á la augurk, zoetzuur zeg maar? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorieke123 Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Wel in de weckpan... Ze zijn dan niet zoetzuur, er gaat gewoon water (met wat zout) overheen. Ze moeten dan 30 minuten bij 90 graden. Quote Giga-gaas.nl Kom zaterdag 12 april ook naar de Moestuinforumdag in Zelhem! moestuinforum.nl/forum/50-moestuinforum-dag/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
helena Posted August 7, 2011 Author Share Posted August 7, 2011 Heb het gedaan: gehalveerde tomaatjes met ui en zout een paar uur in de koelkast. Zure kokende oplossing waaraan gemalen peper is toegevoegd, over de tomaatjes met ui en takjes peterselie gegoten en op de kop gezet. Ben benieuwd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.