Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Inleiding moestuin seizoen 2011


LucV

Recommended Posts

Na enkele aanvragen en na het zien van een aantal mooie foto's van de moestuinen van leden is het zo ver. Vanaf vandaag kun je hier jou vorderingen van je moestuin bijhouden over 2011. Het is toch geweldig om met foto's en wat uitleg anderen op de hoogte te stellen van wat jij zoal zaait, plant en oogst in de moestuin.

 

Je kunt hier een eigen topic plaatsen waarin je met foto's en informatie andere leden op de hoogte houdt van jouw vorderingen in 2011! Niet alleen leuk en leerzaam voor andere leden maar ook handig om eens terug te kijken hoe het seizoen verlopen is.

 

Enkele ideen voor dit forum onderdeel (Vermeld in de titel je forumnaam)

- welke zaadjes heb je besteld en/of ga je zaaien

- foto's van de start en daarna regelmatig door het seizoen heen.

- wat wil je dit jaar eens proberen in de moestuin

- etc.

 

Opschonen topics

Het is mogelijk om de seizoen topics op te schonen als u bijvoorbeeld een discussie wilt splitsen naar een nieuw onderwerp of als er te veel berichten van het onderwerp afwijken. Stuur me dan even een privebericht of een email.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Vandaag een kleine wijziging doorgevoerd zodat er niet te vaak geklikt moet worden om bij een bericht te komen (bedankt voor de suggestie).

 

Aan het einde van 2011 zullen de seizoenen van dit jaar in een archief geplaatst worden zodat ze makkelijk terug te zoeken zijn. Zo gaat waardevolle informatie (tips, ervaringen, ideeën) niet verloren en kan men heel makkelijk terug kijken wat er in 2011 goed/slecht ging (evaluatie).

 

Als er nog suggesties zijn hoor ik het graag.

 

Nog even aandacht voor:

Opschonen topics

Het is mogelijk om de seizoen topics op te schonen als u bijvoorbeeld een discussie wilt splitsen naar een nieuw onderwerp of als er te veel berichten van het onderwerp afwijken.

Stuur me dan een privebericht of een email met wat we kunnen verplaatsen of verwijderen.

Probeer a.u.b. specifieke vragen over groente en fruit in een eigen bericht in de juiste categorie te stellen.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

De topics van seizoen 2011 zullen op 1 december in een goed bereikbaar archief worden geplaatst (alles blijft dus behouden en leesbaar, incl foto's).

 

Inmiddels is seizoen 2011 op zijn einde en zijn de topics in het archief geplaatst. De berichten zijn nog even open zodat je de laatste geplaatste foto's kunt gebruiken voor de eerste berichten van seizoen 2012.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...