Geplaatst: 13 augustus 201212 j Hallo, Ik heb al heel wat Komkommers en Augurken ingemaakt, maar nu overkwam me iets aparts. Ik had twee potjes gevuld met augurken die ik dus had gekookt in de azijn en kruiden. Vervolgens draai ik de potjes dicht en zet ze op z'n kop. 1 van de 2 was mooi vacuüm na een uurtje, maar de andere niet, het dekseltje klikt nog Wat kan ik daar aan doen? Kan ik ze al consumeren? Ik heb ze gister ingemaakt, normaal open je die na 2 maanden... Of kan ik ze nog een keer opwarmen? hoor graag van u! gr Anton In een groen, groen, knollen, knollenland...
Geplaatst: 13 augustus 201212 j Auteur Ze zijn al op, ze zaten door de salade... En ze waren verrukkelijk! gr Anton In een groen, groen, knollen, knollenland...
Geplaatst: 14 augustus 201212 j Auteur @Greetje11: Ik heb 'm gelijk even gemaakt voor je... Hier kan je hem vinden: https://www.moestuinforum.nl/augurken-inmaken-in-zoetzuur-t6435.html Succes! gr Anton In een groen, groen, knollen, knollenland...
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.