Geplaatst: 17 juli 201312 j Gisteren mijn bloemkool geoogst want hij kreeg een kant met een soort paarse verkleuring. Is dat normaal als je ze niet afdekt, of is dat dat ie overrijp is of een schimmel of zo?
Geplaatst: 17 juli 201312 j Een niet afgedekte bloemkool krijgt na verloop van tijd die kleur ja. Daarom dekt men ze af. Wegens uitelijk. Geen smaakverschil oid. Gewoon lekker oogsten en eten.
Geplaatst: 17 juli 201312 j Die van mij waren ook paars geworden, doordat ik ze niet had afgedekt, maar ze zijn heerlijk.Ik heb wat melk erbij gedaan tijdens het koken, en toen werden ze weer mooi wit.
Geplaatst: 17 juli 201312 j Auteur Ok mooi dat het geen kwaad kan, ik vind paars eigenlijk zelfs mooier!
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.