Jump to content

wilmer

Members
 • Posts

  377
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  wageningen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jaltomato is heel anders, veel meer pitjes en groter en minder zoet.
 2. Ik had ze vorig jaar, beetje zoetig klein blauw besje. Niet vies, maar ook niet heel bijzonder. Ik durfde er niet teveel van te eten want de meningen lopen nogal uiteen of het nou wel of niet gewoon zwarte nachtschade is en of die wel of niet giftig is. Ik doe hem dit jaar nog eens.
 3. Het lijkt op onrijpe roomappels (custard apple).
 4. Waarom doen jullie geen pawpaw? Die is wel winterhard en krijgt ook vruchten die redelijk op een mango lijken, heb ik me laten vertellen.
 5. Ik vind bladmoes namenia erg lekker met blaadjes met meerdere punten, terwijl raapsteel naar mijn idee vaak de wat ruwere ronde blaadjes zijn, die ik ook minder lekker vind. Bladmoes: Raapsteel: Planttechnisch zal het verschil wel niet kloppen, maar dit is althans wat je meestal aantreft op de zaadzakjes.
 6. En toen heb jij ze toch netjes erop gewezen dat je er twee had, anders is het toch gewoon diefstal?
 7. Mijn ervaring is wel dat bij de wat meer bijzonder zaden er ook altijd redelijk veel zadentussen zitten die niet kiemen. Maar als je de prijs bekijkt en hoe bijzonder de planten zijn die ze aanbiedt vind ik het de gok meer dan waard.
 8. Ik had m dit jaar en ik vond het een heel leuk en makkelijke plant. Dat je ontzettend veel vruchtjes krijgt is geen marketingpraatje, ze hangen er echt vol mee. Ik wil volgens jaar proberen hem tegen een net te laten groeien, ik denk dat dat goed zal werken. Ik heb ze door de salade gegeten en dan zijn ze erg lekker. Warm is het het vieste wat ik ooit geproefd heb, dan krijg je een smaak die ik nooit meer hoop te moeten proeven.
 9. Ik had dit jaar toevallig één hele gekke zonnebloem die uit zaad van vorig jaar was opgekomen, ik haal er al weken een paar bloemkoppen per week vanaf, toch zeker al vijftig nu van één bloem. Jammer genoeg zijn ze klein en niet zo mooi, anders was het helemaal feest
 10. wilmer

  Moringa Oleifera

  Bij mij is het helaas niets geworden.
 11. Ik had per ongeluk wat erwten laten liggen vorig jaar en daar had ik dit jaar wel erg vroeg twee nieuwe plantjes van en erg vroeg erwten. Gek genoeg werden die ook niet door vogels weg gegeten, maar omdat het per ongeluk was en maar twee plantjes weet ik niet of het gewoon geluk was. Het was natuurlijk ook nauwelijks winter.
 12. OH wow dus de bladeren zijn ook eetbaar?
 13. Ik heb table king ook, maar dan in het geel. Ik vind dat hij teveel zaadjes heeft en niet zo handig is. Hij is wel mooi qua vorm. Bij mij heeft de plant ook maar heel weinig courgettes.
 14. Heb je nu al bessen? Bij mij zijn er alleen nog maar bloempjes.
 15. Ik heb een ander vraagje over dahlia's, ik heb nu twee jaar witte en paarse dahlias maar nu zijn er ook een paar dit jaar die gemengd zijn, dus paars met witte streepjes. Hoe kan dat, mengen die soorten zich dan gewoon?
×
×
 • Create New...