Ga naar inhoud

Magnolia83's Blog

  • updates
    11
  • reacties
    19
  • bezoekers
    809

De grote volksverhuizing.


Magnolia83

5894 weergaven

Morgen is DE dag.

De dag dat mijn kasje thuis ineens leeg staat. (Onzin, kom ik zo op terug) dat er ineens een hele lading naar de moestuin vertrekt. Wat naar de kas gaat vertrekken staat vannacht binnen, omdat ik mezelf ken en als ik dat niet doe vergeet ik morgen weer de helft.

 

2015050120502770771430507434.jpg

 

De planten die afgehard zijn en in de moestuin de volle grond in mogen staan in de voortuin.

 

2015050120504072911430507489.jpg

 

naar kas vertrekken Roemeense paprika's en gemengde mini paprika's, een aantal soorten komkommer waaronder citroenkomkommer, aubergines en wat plantjes van onze dochter van de AH moestuintjes actie. Ze heeft haar eigen stukje in de kas gekregen en mag die morgen inrichten.

 

Wat buiten klaar staat is ook allemaal van onze dochter: reuze zonnebloemen, ruccola en broccoli. Die laatste wilde ik dit jaar niet meer maar zij wel heel graag, het is haar favoriete groenten dus vooruit!

 

Een leeg kasje thuis kan natuurlijk niet. Dus heb een deel van de slabonen maxi, harico vert en de roodbloeiende pronkers vast voorgezaaid. En ook gelijk nog wat sierpompoenen en romanesco gezaaid.

 

Op de tuin zag ik dat de pastinaken aan het opkomen zijn! Die had ik weken geleden gezaaid en hoewel de tuin buurvrouw me al gewaarschuwd had dat het een langzame kiemer is, was ik toch bang dat ze het niet zouden doen. Maar dus toch! Leuk! Het voor ons een primeur, we vinden ze erg lekker dus ik hoop dat ze het goed gaan doen!

0 reacties


Aanbevolen reacties

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Voeg een reactie toe

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...