Jump to content

Estja

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Horn
 1. Hier lijken ze nu ineens goed te gaan. Ik had al eerder vruchtbeginsels maar die verschrompelden. Maar nu zijn er een stuk of 4 in de race om door te groeien!
 2. 5 luffahs gezaaid, 4 opgekomen. Ze staan hier heerlijk binnen achter een raam. Nu nog bedenken waar ik ze laat straks 😄 Ik heb geen kas dus waarschijnlijk wordt het een grote pot op een zonnig plekje in de tuin.
 3. Interessant topic. Ik ga dit jaar ook proberen om sponskomkommers te kweken. Ben benieuwd of het lukt! Weet iemand of er kruisbestuiving met gewone komkommers plaats vindt? Ik wilde n.l. ook gewone komkommers zetten dit jaar.
 4. Dit jaar had ik zaad uit een puntpaprika gehaald en gezaaid. Planten in een moestuinbak zonder enige bescherming en ze deden het prima. Veel oogst. Er was maar één maar... de puntpaprika's hadden een dunne schil en waren niet echt zoet. Eerder een beetje zoutig. Waarschijnlijk niet zaadvast? Dus komend jaar ga ik toch zaad kopen. Iemand nog tips welk ras wel lekkere zoete puntpaprika's geeft?
 5. Hier Minitree's. Er zijn verschillende rassen. Boompjes blijven smal en worden ongeveer 2m. hoog. Je kunt ze als haag zetten en dan is je bestuivingsprobleem ook meteen opgelost. https://www.minitree.nl
 6. @Valerieplantje: de bakken die klaar zijn, heb je die gemaakt van 2 of 3 palletopzetstukken? Ik twijfel n.l. tussen 2 en 3 hoog. 3 is beter voor mijn rug maar er moet wel heel veel potgrond in. Vandaar dat ik graag jouw ervaringen hoor.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...