Jump to content

RoosDeTuinier

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Alblasserdam
 1. Ik heb dus een probleem met mijn geënte F1 bella komkommer .Tot nu toe valt ieder vruchtje eraf ,aan bestuiving zal het niet liggen aangezienik gekezen heb dat ze vrucht moeten geven zonder bestuiving ,heb al bijgemest maar weet me echt geen raadt meer..
 2. Het is inderdaad een F1 hybride het is een bella .Het is mijn eerste jaar en heb dus nergens echt ervaring mee ,valt nog veel te leren denk ik ,bijgevoegde foto is de grootte een beetje
 3. Ik heb een probleem met mijn komkommerplant ik heb een geënte komkommer van de hornbach en letterlijk bij iedere komkommer die die produceert wordem de vruchten als ze ongeveer 3 cm lang zijn geel en dor en vallen er vervolgens af... ik heb gier gegeven en bijgemest maar het helpt allemaal niet en wordt er hopeloos van Ze zeggen dat komkommers niet bevrucht hoeven te worden en er zitten ook alleen maar vrouwelijke bloemen in...
 4. Hallo allemaal! Ik heb een klein probleem met mijn volkstuintje de grond is zo hard dat ik de grote kluiten niet fijn kan maken met een spade en de frees van de vereniging er niet doorheen gaat... Nu wil ik binnenkort graag het een en ander planten en ik vroeg me af of iemand nog goede tips had, om zoveel compost wordt voor mij net te duur en ik heb zelf ook geen rijbewijs of auto dus dat wordt al lastig helaas, Iemand goede (goedkope) tips!?
 5. Wij hebben al best een lange tijd een klein appelboompje in de tuin staan en ieder jaar zit er weer appelbloedluis op, ik heb het forum al doorzocht maar momenteel kan ik nou niet echt vinden wat een effectieve bestrijding is tegen die ellendige beestjes)
 6. Hallo allemaal, Gisteren mezelf aangemeld na een aantal topics gelezen te hebben. Mijn naam is Rosanne ik ben 21 jaar en ben dit jaar begonnen met een moestuin en binnenkort ga ik kijken voor een volkstuin van rond de 100 m2 . Ik hoop natuurlijk veel kennis op te doen hier.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...