Jump to content

mitah

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Belgie
 1. Ja, heb hiervoor vloeibare meststoffen voor gebruikt 3-2-5.
 2. Heeft iemand een ideetje waarom mijn muntblaadjes vrij klein blijven? Weet ook niet exact welke variëteit het is, heb deze namelijk gekregen.
 3. Weet er iemand hoe het komt dat mijn bloementjes eraf vallen en een beetje geelachtig zien? er hangen al heel veel pepertjes aan maar er zijn er ook al veel afgevallen. Ik geef om de 2dagen water, en om de 2weken tomaten vloeibare meststoffen. ze staan in een serre die echt wel veel zonlicht krijgt.
 4. Lekkere snackkomkommertjes
 5. Jalapeno El Jefe Jalapeno Compadre Snackpaprika Lubega Mini red F1 Hungarian Black Tot slotte eerste snackkomkommertje bijna oogstklaar (Iznik F1) Ik heb wel dunnen stammen vinden jullie ok niet?
 6. Net wat aangepot, en klaar voor in de hobbyserre sweet baby cherry tomato
 7. Hoi, Bedankt voor de website. Hopelijk heb ik het goed begrepen en niet teveel afgedaan Ziet er direct al een stuk mooier uit vind ik zelf. Jouw plant is echt al een hele struik Top!
 8. Kan je mss beter uitleggen? Want op mijn eerste foto heb ik al wel veel splitsingen zoals je kan zien welke blaadjes (uitlopers??) moet ik dan wegdoen? Bij veel plantjes die ik op het internet kan vinden enzo zijn er superveel die een mooie Y krijgen maar bij mij zijn er percies zoveel dat ik helemaal niet welke nu een goede is Is er iets dat ik kan doen aan die algen? Eventueel wat hydrokorrels(kleikorrels) aan de bovenkant van de potgrond doen?
 9. Hoi ik had een aantal vraagjes ivm met mijn peperplantjes. Ik heb er 3 gezaaid en 1tje gekocht(snackpaprika , 3de foto) (Klik op de fotos voor hogere resolutie.) Staan nu toch al een goede week buiten in een klein hobbykastje. Heb ook wel een beetje last gehad van zonnebrand veronderstel ik, mag ik deze eraf doen? Maar de nieuwe groei ziet er toch mooi uit. Maar de vraag is nu moet ik deze nu prunen,toppen? Kan iemand mss zeggen waar dan? En is er iets dat ik kan doen aan de algen op de potgrond? Zou ik eventueel op de potgrond wat kleikorrels mogen doen? Ziet er toch leuker uit dan Alle tips welkom! Alvast bedankt, een beginneling.
 10. 14uur toch wel hoor. Nu beginnen mijn peper plantjes ook wat wit op het blad te zien maar ik veronderstel dat dit zonnebrand is? Ik had ze anders toch wel 2 - 3 dagen elke dag 2 uur laten wennen aan wind & zon. Mijn komkommer ziet er echt wel slecht uit nu...
 11. Ja ik gaf enkel via de schaal water. Ja mijn peperplantjes doen het wel goed denk ik Jammer dat ik niet zo heel veel plek heb, ik ga binnekort eens kijken voor een klein hobbyserre. Ik heb ook wel wat extra gezaaid gewoon om dingen uit te proberen, en moest ik er nu gewoon te veel hebben kan ik er altijd wel wat kwijt aan vrienden of familie.
 12. Voor meer licht zorgen word moeilijk... Gewoon nog even wachten en gewoon verspenen en dieper zetten lijkt me het beste. Ik heb dit ook gedaan met mijn pepper planten; Enkel problemen met mijn komkommerplanten iemand-een-idee-wat-er-mis-is-met-mijn-snackkomkommer-plantjes-t25313.html Nu zijn de kiembladeren al bijna helemaal uitgedroogd
 13. Hoi! Bedankt voor je reactie. Ik heb de temperatuur ingesteld op 24°C. Op de verpakking van de lichten staat Light output: 2232 initial lumen.
 14. Hoi, Is het mogenlijk dat het licht van mijn propagator een beetje te hoog is? zal ik mijn plantjes wat hoger moeten zetten? Ze worden namelijk wel wat lang niet? Ook wat aan het experimenteren met potjes zoals je kan zien Het zijn 2x 6400K lampen
 15. Droog in huis zou wel eens kunnen ja... Is er een oplossing voor dit of zal ik me gewoon geen zorgen maken en gewoon wachten tot ik ze buiten kan zetten?

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...