Jump to content

Janine~Bustani

Members
 • Posts

  784
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Duitsland

Converted

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi Mieke, ik hoop dat je inmiddels de zaden ontvangen hebt Wil je je PB's checken?
 2. Aangezien ze momenteel beginnen uit te lopen, bied ik bij deze aan: Aardperen, per kilo inclusief verzenden (pakketpost NL) voor €10,00 Er zullen grote en kleine tussen zitten. Bij interesse graag een PB
 3. Dropplant, Koreaanse munt/Anijsnetel zitten hier elk jaar vol met hommels en bloeien lang. Dus wat mij betreft zijn dat echt twee aanraders.
 4. Ik heb vorige maand alle rozen uit mijn rozentuin verplaatst. Sommige hebben het niet gehaald, de meeste wel. Ik heb ze wel allemaal terug gesnoeid. Moet wel erbij zeggen dat het voornamelijk hele oude, (door de vorige eigenaar) slecht onderhouden rozen waren.
 5. Ik had het gepost op twitter, vervolgens kreeg ik daar de tip om mijn foto's te uploaden op "Plantifier". Dat bleek een app (maar ze hebben ook gewoon een site ) waar je plantenfoto's kan uploaden en plantenkenners kunnen daar antwoorden. Perfect systeem! AnneTanne (best bekende belgische blogster ) heeft het antwoord gegeven. Bedankt voor de tip mbt de houtwal overigens! Die hebben we, dus daar gaat ie naartoe.
 6. Thea! Je zat dicht in de buurt!! Met dank aan AnneTanne Het plantje is de Rubus Odoratus (Roodbloeiende Framboos/Zimt Himbeere)
 7. Bit Nee, tot noch toe geen ideetjes, behalve hop, esdoorn...maar die zijn het echt niet. Heb de foto's inmiddels ook getwitterd, er is een "geen idee" van een bevriende boswachter via via, ik heb hem gisteravond nog geupload op 'plantifier' na een tip op twitter, dus ik blijf hopen! Het blijkt in elk geval iets bijzonders
 8. Ik heb twee nieuwe foto's gemaakt: De steel is niet steklig, maar flink behaard (zacht!) en vooral ook : kleverig!
 9. Nee voor zover ik het vorig jaar kon zien inderdaad niet. Ik zal het dit jaar nauwlettend in de gaten houden
 10. Nee Bit, dat is het niet. De bladeren zijn echt niet rond. De hoogte is nu zo'n 50-60 cm en vorig jaar werd het ook niet hoger. Misschien nu wel? Dat weet ik dus nog niet De stelen zijn echt stekelig/hard behaard. Bedankt voor het meedenken!
 11. Er komen geen vruchtjes of bloemen aan Thea Hij staat nu voor het tweede jaar in mijn tuin.
 12. Blijven spitten Theepot. Wij zijn nu voor het 4e jaar op rij bezig met de klauwen uit de grond spitten of steken en het is beduidend minder. Ik denk dat er nu nog 10% opkomt van de hoeveelheid van 4 jaar geleden. Ik heb gestemd op zevenblad.
×
×
 • Create New...