Jump to content

Limoen

Members
 • Posts

  277
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Den Haag en Den Helder

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Grappig overigens: ik heb al ruim drie jaar niets meer gekweekt na een paar jaar zeer actief kweken (iets met kleine kinderen). En toevallig net een paar weken geleden weer met tomaten. Het is even zoeken in een ander klimaat maar het is gelukt!
 2. Bedankt voor de reacties!!! Het is inderdaad het kroonjuweel! De plant hangt laag bij de grond maar wel in een boom. Ik ga even verder googlen, maar wat goed is voor vogels is vast ook niet al te erg voor mijn kroost Het lijkt ook goed met hem te zijn dus de zorgen zijn enigszins weg. De locals wisten ook niet wat het was
 3. Spoed! Mijn zoon heeft hier net besjes van gegeten en geen idee wat voor plant het is. Huisarts zegt afwachten maar ik weet graag wat ik kan verwachten. Ik woon in Suriname, maar je weet het maar nooit.
 4. De doos heb ik vanmiddag bij simke bezorgd! Op een voorspoedige voortzetting!
 5. Dag beste mensen, Ik ben dit weekend niet aanwezig en de doos is nog niet gearriveerd (ik was nog aan het werk toen ze langskwamen vandaag denk ik), Ik ga kijken of ze hem maandag kunnen bezorgen (dan ben ik vrij) en dan hopelijk maandag weer doorsturen (anders wordt dat woensdag). Correctie: naar simke kan ik hem ook persoonlijk brengen, ik ga het even uitzoeken!
 6. Wat een schokkend nieuws! Ik lees het nu pas maar ik wil familie en vrienden alsnog veel sterkte wensen.
 7. De doos is in ieder geval nog niet in Den Haag aangekomen. Dus hij is of nog bij beerinkje of bij zaaizee!
 8. Volgens mij is envelop b alweer een stuk verder almond. Simke had hem inmiddels alweeer op de post gedaan
 9. Lijkt mij prima hoor almond! Fijn dat je suus wilt helpen.
 10. Het was heerlijk! Wel echt een heftig brood/cake! Ik heb de boter toch maar achterwege gelaten want het was zo al heerlijk
×
×
 • Create New...