Ga naar inhoud

Indy

Members
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Indy reageerde op Roytyo's bericht in een topic in Tuinkassen
    Ik ga dit jaar ook een kas maken,en ik ben van plan om gewapend uv bestendige folie te gebruiken. Dat lijkt mij steviger dan deze folie.
  2. Helaas, we gaan het niet redden. Het is nog onzeker wat er deze week allemaal gaat gebeuren bij de cardioloog
  3. Het kippenhok uit elkaar gehaald, en het stukje opgeschoond. Er zijn rozemarijnstekjes aangeslagen, erg fijn 😊. Nog steeds geen spoor van de maggiplantplekje vrij gemaakt voor de dahlia’s
  4. Indy reageerde op Patrijs's bericht in een topic in Huiskamer
    Vandaag tijd gehad om de pepers te verpotten, en courgette, komkommer,augurk, luffa, tomaten , te zaaien.
  5. Indy reageerde op Ludo's bericht in een topic in Koken en Recepten
    Ik kom bij jou eten !
  6. Indy reageerde op Jooze's bericht in een topic in Fruit en noten
    Heeft iemand ook 1 op klei staan.? Ik heb er nu 2 geprobeerd, en allebei redden ze het hier niet
  7. Indy reageerde op Jenneke's bericht in een topic in Koken en Recepten
    Ziet er goed uit 👍 en inderdaad , heel handig voor als je eens snel wilt.
  8. Indy reageerde op rorror's bericht in een topic in Groente
    De madamme Janet pepers staan er ook mooi bij
  9. Indy reageerde op rorror's bericht in een topic in Groente
    Er worden zowaar nog pepers rijp . Op de slaapkamer staan een paar overwinteraars.
  10. Wij gaan t proberen. En wellicht met mijn dochter en kleinkinderen.
  11. Indy reageerde op Charly's bericht in een topic in Nutsdieren
    Oooo,schattig! Ik gebruik zout en aluin. Als eerste zoveel mogelijk vlees weghalen, en dan de huis ruim met zout besprenkelen. Ik wrijf dat een paar keer per uur even er goed in( handschoenen aan) en dan laat ik t een nacht liggen. De volgende dag spoel ik t vieze zout er af, wrijf t met schoon zout weer in, rol t op, en doe t in een emmer water met aluin. Dat roer ik een aantal keren per dag goed door. Ik controleer t regelmatig, en na een paar dagen haal ik t eruit, spoel t goed schoon, en dan laat ik t langzaam drogen, terwijl ik het regelmatig over een oude bezemsteel heen en weer beweeg, tot ie soepel wordt.
  12. @Jane Doe, ik looi de huiden inderdaad.
  13. Nog wat gesnoeid, en t moet nog verhakseld worden. Dat is vaak ook weer een middag werk
  14. Ik ga m ook proberen, heb ook nog een haas in de vriezer.
  15. Knolselderij gratin, met stoofvlees