Jump to content

Charly

Moderators
 • Content Count

  2,991
 • Joined

 • Last visited

About Charly

Personal Information

 • LOCATION
  VOORHOUT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oh Mel! Bij jou ook dus! Ruk! Hoop dat eea snel terug te plaatsen is.
 2. Mjum. Krijg er trek van. Gestoofde gans klinkt niet gek! Hoe smaakten ze uiteindelijk Henk?
 3. Ah. Ja dat Goudse recept van jou blijft toch eigenlijk wel het meest toffe. Best bewerkelijk. Maar oh zo creamy. En niets te overheersend en dus voor vanalles te gebruiken. Lekker man!
 4. Oh jee. Geluid produceren wordt niet gewaardeerd... Hoop dat t geen trend wordt!
 5. Wat een bjoetie! Welk recept had je voor deze gebruikt?
 6. Oe! Zeker donker! Nee volledig kleurstofloos. Dus voor geit is ie echt mooi bijgekleurd ja. Hahahah. Fijn dat je en kunt waarderen. Het is wel veel hè! Deel gerust uit hoor. (Maar ja. Zoveel mensen zie je niet tuurlijk nu ook) Ach en hij zal niet heel snel bederven denk ik?
 7. Hahah. Sorry. Het was maar een geintje. Ik had er een smiley bij moeten zetten! Het is meer dat ik altijd graag lees wat Yuras te zeggen heeft, maar het was idd off topic! [emoji106]
 8. Charly

  Moerbei

  Oef wat een informatie. Wilde gewoon ‘ff een moerbei kopen’. En dacht hier aan tips te komen voor standplaats, snoei, etc. Maar had me niet beseft dat er naast een zwarte en een witte ook nog tientallen andere soorten lijken te zijn. Die ook nog es niet kunnen zijn wat ze lijken. [emoji2962] Ik ga nog maar weer es wat lezen... (Ik heb van de week gedroogde witte moerbei gegeten. En vond dat erg lekker, vandaar de spontane wens )
 9. Ik houd helemaal niet van Pink Ladys. Maar wel van advies van Yuras. Dus toch ff gespiekt hiero. Wellant dus! Tnx!
 10. Charly

  Parelhoenders

  Oh hahahaha. Dat filmpje. Heb niet geluisterd naar wat die beste man zei. Helemaal gebiologeerd door het schouwspel op de achtergrond. Maar het zwemmen valt dus mee. Ze tetteren als oude tantes. En het zijn felle, honkvaste donders. Interessant! Ik blijf twijfelen. Maar vind het zeker leuk om verder over na te denken!
 11. Jeutje. Die vuilniszak! En dat van 2m2! [emoji37] Ik heb ook zevenblad. Maar alleen in een paar borders aan de voorkant. Ik bestrijd het niet (heb in de moestuin kluwens, zoals jij, maar dan van heermoes. Over snel brekende worteltjes gesproken. [emoji30]) Maar goed. Wat ik wilde schrijven: het jonge blad pluk ik voor in de soep, door puree, kruidenboter of door een roerbak. Niet in idiote hoeveelheden. Maar het is fris groen en gezond. Schijnbaar. (Erg goed bij blaasproblemen) Ik snap dat je het allemaal kwijt wilt, en zou dat zeker nastreven. Maar tot die tijd: pluk es een handje hier en daar. Heb je er tenminste niet alleen nadeel van!
 12. Whoehahah. Jij weet je weg met woorden toch echt wel heel erg prachtig. Een vraagteken. Hoe kom je erop. Prachtig verzonnen en buitengewoon komisch om naar te luisteren!
 13. Heb ze vandaag in t echie gezien. En inderdaad: wat een kalmte! Geen gillen, geen geduw. Gewoon ‘zijn’. Zo klinken ze heel zennn. Maar had toch ook het idee dat de radertjes bovenin wat langzamer liepen dan bij de varkens. Toen Joriek ze water gaf, bleken ze dorst te hebben. Kwamen meteen kijken. Maar het water hing aan de binnenkant van het dranghek (moesten ze even omheen lopen) en dat kreeg ie toch niet uitgepuzzeld. [emoji1] Maar goed. Ook dan geen gefrustreerd gemopper. Maar gewoon soortement van de schouders ophalen en verder gaan met grazen. Hahahaha. Prachtig stelletje hoor! Idd heel mooi krullerig en groot-maar-niet-te.
 14. Goh. Jij zulk fijn bezoek gehad, Joriek? Ik ging juist heel prettig op visite. En deed ook goede, zo niet betere cadeautjes / ruilen op. [emoji4][emoji106] - boerenmetworsten - stekjes van zoete aardappel - Ida gold zaailingen - twee zakken graan - sojasaus - nitrietzout - sesamolie - gemberpoeder en pumpkinspice - een zak heerlijke walnoten (plvv dank [email protected]!) - een levensgroot pak nesquik - allerlei zaadjes van de bolster - ennnn mijn hele eigen broedmachine met automatische eierdraaier. Whoop-whoop!! Plus een gezellige, zonnige middag met oss’n kiek’n. Leuk man!
 15. Charly

  Parelhoenders

  He kijk. Er is al een topic over poelepetaten. Ik kan er een stelletje aan komen. En bedacht ze een seizoen te houden voor de eieren en daarna de vriezer in te hupsen. De narigheid is dat ik lees dat ze zwemmen. Dat was niet de bedoeling. Anders krijgen we een herhaling van het eend-verhaal (pleitos). Ik ga me nog eens verder inlezen. Maar lekkere eieren en lekker vlees klinkt goed, en aan herrie storen we ons niet heel erg. Denk ik (...)

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...