Jump to content

Indy

Members
 • Posts

  2,208
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Indy

 1. 1 van de luffa β€˜s werd geel,en de buitenkant liet prachtig los. Heb m nu op zolder gehangen waar je verder kan indrogen. Ik zie ook al heel veel zaden.
 2. Ik stuitte op een artikel hier over, en t leek mij interessant. Heeft iemand ze al eens gehad? Hoe ging de teelt hier? Ik wil ze gaan proberen komend seizoen.
 3. Zo dan, ja ik geloof wel dat ze erg van water houden.
 4. De allerlaatste bietjes leverden nog 2 potten op.
 5. Dat is een mooie oogst! Mijne staan weer binnen. Ik had een deel alweer gebruikt,en er liepen weer wat knolletjes uit,die staan weer in een pot. Evenals een stuk gember.
 6. Ik vond wel 3 plukjes rucola , toch nog maar wat bijgehaald,anders was t wel erg zuinig op de wraps. Hier staan gloeistaafjes klaar voor de kinderen.
 7. Maar wanneer je dan de toppen gebruikt,waar de thc in zit, dan heb je toch wel wietolie gedestilleerd? Heb je al een drup geproefd? Dat is wel smerig (vind ik ).
 8. Chique! Wij gaan de laatste mini ratte’s eten met zeezout en rozemarijn uit de oven.
 9. Dat hoeft niet, dat kun je ook gewoon aangeven en uitzoeken. Ik heb bijvoorbeeld een wasmachine refurbished gekocht,die een zuinig energielabels heeft,met 2 jaar garantie
 10. De naloop beland bij ons in de ruitensproeier vloeistof πŸ˜‚. Wij zijn erg enthousiast over de vlierbessen, al bij de eerste stook een vrij hoog gehalte, met smaak, en bij de tweede stook al over de 80 %. Manlief is overigens hier van de stook.
 11. Er wordt gefermenteerd met zout, en ook wel met azijn. Er zijn leuke (soms gratis) online fermentatie cursussen van meneer wateetons, en ook van t boek Over rot, kan je veel leren.
 12. Oei, die lijkt me echt gruwelijk lekker,
 13. Wanneer je besluit om een nieuw huishoudelijk apparaat te kopen, zoals een vriezer,wasmachine,ed. kijk dan ook eens bij refurbished. Er zit gewoon garantie op, en je bespaard ook nog eens geld.
 14. Klopt, ik heb het wat uitgedund , en wat mooie wortels terug gezet. De rest heb ik op een weggeefhoek gezet, voor wie weet wat ie er mee moet doen.Anders neemt het straks teveel tuin in.
 15. @Mellie heerlijk ! Die zijn hier ook echt favoriet.
 16. Een piepklein pepertje in een eigen potje gezet. Deze was spontaan opgekomen in de plantenbak onder de overkapping., Ik vermoed een madamme Janet peper.
 17. Tussen de regen door mierikswortel en smeerwortel in potten gezet. De smeerwortel had ik gebruikt om zalf te maken voor de familie. Met 2 voetballende minimannen is dat wel handig ,zowel hier bij oma ,als bij hun thuis.
 18. Erg interessant om te zien. Voorlopig houd ik onze still maar voor ander gebruik 😏.
 19. Voor mijn kruidentuin ben ik op zoek naar heem zaden. Misschien heb ik wat leuks te ruil ,en anders betaal ik er gewoon voor.
 20. Kippenhok 2 meter naar achteren geplaatst, het afdakje er dwars voor gezet. Onze hoender loopt door de tuin,dus heeft geen stuk apart meer voor haarzelf nodig. Op die plek ga ik een kas zetten, dus alvast wat glad gemaakt. E.e.a. aan de schutting Moet nog wat gereviseerd worden, 1 paal is rot. Nu ideetjes op doen op Pinterest voor een green house,en zaden bekijken. Op zoek naar heemst
×
×
 • Create New...