Jump to content

stevia

Members
 • Posts

  53
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Utrecht
 1. Ik heb de kweker gevonden (Peter Bauwens ) die Ananaskers verkoopt maar hij verkoopt ze onder de Nederlandse naam n.l Lampionbes' Stevia.
 2. Wat zijn bolletjes van oerprei is dat andere prei graag een uitgebreide beschrijving er van want ik heb nog van oerprei gehoord. Stevia.
 3. Wanneer zijn er weer winter andyvieplantjes te koop. stevia.
 4. Ik heb voor het eerst pluis chrysanten stek gekocht.Ik weet wel hoe je deze stek op èèn bloem moet krijgen maar ik heb wel eens bij een tuinder gezien dat als de bloemknop open komt deze wordt afgedekt met een soort papier masèè tegen het veregenen van de bloem. Heeft iemand hier ervaring mee en zou die mij kunnen vertellen waarmee deze bloemen worden beschermd tegen de weersinvloeden en hoe dat dan wordt vastgezet. Andere meningen of andere methode,s voor deze materie is ook welkom. stevia.
 5. Zou het best kunnen gebruiken maar woon te ver bij u vandaan en heb net deze week mijn aanhanger verkocht. stevia.
 6. Ik heb van elk 1 boompje staan voor het 2e jaar ze hebben geweldig gebloeid zagen er tot aan de bloeiperiode gezond uit. Maar nu gaan de bladeren krullen en zitten er bobbeltjes op de bladeren er zit geen luis in. Wie kan mij zeggen wat dat is en wat ik er eventueel aan kan doen om ze weer gezond te maken. stevia.
 7. stevia

  Heerlijk bezig geweest

  Wij hebben ook een nectarine staan die volop in de bloei staat er staat ook nog een pruimen boopje naast die ook in de bloei staat. Ik heb bij huis nog een heel klein tuintje met groenten het is 3 bij 3 meter. Heb op de volkstuin 200 m2 gehad maar ik ben zowat 86 jaar en het lukt allemaal niet meer geen lucht in me lijf dus spitten gaat niet meer. Ik heb nog wat aarbeien en snijbiet in de tuin en in potten kool en ook aardbeien en frambozen ongeveer 10 potten en dat is nog net voor me te behappen. Ik vindt het leuk om zo af en toe te zien waar u mee bezig bent. T.Rozenberg Loenen a/d Vecht. stevia.
 8. stevia

  Tomaten verpot

  Gaat u onderhand met uw geoogste tomaten op de markt staan kunt u ook meteen aardbeien mee nemen. stevia.
 9. Voor de eerste keer dat ik mee doe was wel even puzzelen maar mijn vrouw is er uitgekomen die geef ik de eer en bij winnen de tuinkrabber. stevia.
 10. stevia

  Na de storm

  Hier in mijn tuintje van 3x3 m2 heb een paar bedden gemaakt met kleine bogen er over met plastic en daar heb ik raapstelen en snijbiet onder gezaaid en er staat nog een bak naast ook afgedekt met plastic met wat zaai kisjes er onder deze moest ik wel veiligstellen met er een ladder overheen te leggen met een paar zakken aarde er op anders was ik hem kwijt geweest. stevia.
 11. Ik ben opzoek naar 5 frambozenstekken van een goed ras met grote vruchten aanbiedingen met kostprijs incl verzendkosten T.Rozenberg Loenen a/d Vecht.
 12. Ik ben op zoek naar ongeveer 5 frambozen stekken van een goed ras met grote vruchten wie heeft er enkele graag reageren met kostprijs en verzendkosten. T.Rozenberg Loenen a/d Vecht.
 13. stevia

  Lekker bezig geweest

  Vergat er bij te vermelden dat ik wel geinteresseerd ben in deze mededelingen ik doe er mischien ook mijn voordeel mee al hoe wel ik niet veel tuin meer heb van wege mijn leeftijd 85 jaar en geen lucht meer om veel tuin te onderhouden. T.Rozenberg.
 14. stevia

  Lekker bezig geweest

  Voor aarbeien heb ik van iemand de witte aardbei ras White Pineberry gekregen deze schijnen nog lekkerder te zijn dan de rode. Weet niet of ze op de kwekerijen te koop zijn. T.Rozenberg Nederland.
 15. stevia

  Lekker weer

  zZiet er netjes uit maar wat voor soorten heeft u er staan. Groeten, T.Rozenberg.
×
×
 • Create New...