Jump to content

Helly

Members
 • Posts

  5,262
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Helly

 1. Zoiets als dit zoek ik, echter niet voor gebruik van 2-3 keer. Ik wil ze wel graag van hard kunststof. https://www.moestuinweetjes.com/welkom/winkel/materiaal/zaaitray-stektray/tray-35-gaten-rond-4x4cm-38-x-275-cm-kopie/
 2. @Patrijs Helaas is niet elke winkel open. En als ik verder weg moet rijden dan is een tijdslot ook niet handig om te winkelen. Stel dat ik langer onderweg ben, wat dan? Ik zoek een specifieke moestuin winkel die alles heeft wat je nodig zou kunnen hebben in de moestuin.
 3. Hey lieve mensen, het is al weer een tijdje geleden dat ik heb gereageerd maar nu heb ik toch een vraag. Ik ben druk bezig in de moestuin en ik heb iets nodig wat ik graag ter plekke kan beoordelen. Het is nogal lastig in deze tijd om een winkel te vinden die nog open is. Ik ben op zoek naar grote zaaitrays waarbij de gaatjes onderin groot genoeg zijn om het geheel er met de vinger uit te kunnen duwen. Geen 2-3x gebruik maar vaker, dus stevig plastic. Ik zie door de bomen het bos niet meer, wat een gigantisch aanbod en ik kan online die gaatjes bij de meesten niet eens bekijken. Ik wil ze ook met een maat van rond de 4cm zodat ik ze niet te vroeg hoef over te planten. Wie heeft ervaringen met grote zaaitrays waar je de kluit er in z'n geheel uit kan duwen om zo in de aarde te planten. En zijn er nog moestuin winkels open waar je naar binnen kunt stappen om spullen aan te schaffen en te bekijken? Alvast heel erg bedankt voor jullie antwoorden! 🙂 Groetjes, Helly
 4. Helly

  Kas september

  Wat een weelde nog! Het ziet er nog heel gezellig uit met al die afrikaantjes. Die gele peertjes heb ik ook, maar ik vind ze niet echt smakelijk. Beetje melig en weinig smaak. Denk dat ik ze volgend jaar niet meer neem.
 5. Hallo dames en heren, Ik zit nu ook te denken aan zo'n soort vat wat je kunt draaien. Dat composteren op langere duur duurt mij te lang. Ik zou de compost graag wat sneller willen gebruiken. Hebben er meerderen inmiddels zo'n draaiend compostvat? En zo ja, welke en wat is jullie ervaring hiermee? Of misschien zelf gemaakt? Want zo'n vat kopen is best wel prijzig! Groetjes, Helly
 6. Het is een flinke struik! Ik ken m niet. Wat kun je daar mee?
 7. Oh wat heerlijk ziet dat er uit! Binnenkort gaan hier ook de eerste aardappels de grond uit. De groenbemesters worden na het winterseizoen weer onder gewerkt? En daarna kun je weer hetzelfde erop zetten? Of toch wisselteelt?
 8. Helly

  Schuur!

  Wow das een flinke! En fijn dat de buitenwanden van beton zijn. Scheelt een hoop onderhoud.
 9. Ook al zo schattige eendekuikens
 10. Wat schattig! Verkoop je die eendjes ook?
 11. Prachtig! Vooral al die viooltjes.
 12. Helly

  Meikevers!

  Wat veel! Wat een ellende zoveel die maar tegen je huis ed. op botsen. Kun je nog fatsoenlijk in huis zitten zonder dat je het hoort? Wel weer een voordeel voor de kippen.
 13. Ok bedankt voor je reactie Die 2 in 1 had ik zo 123 niet zelf bedacht qua stevigheid, is wel een goede tip, want het kan hier ook soms flink waaien!
 14. Een hele goede tip! Ga ik ook gebruiken, want ik heb nog van die bakken die ik toen ook van Geedee heb gekocht
 15. Had ik vroeger ook de prei/wortel/ui onder staan. Werkt perfect Het is wel een flink formaat geworden! Waar hebben jullie de bogen van gemaakt?
 16. Jet, vanwaar zet je de paprika's/pepers in aparte potten? Vind je het makkelijker om ze heen en weer te kunnen zetten?
 17. Ik lees net je opmerking over Joep zijn vijverbakken. Wat is daar de bedoeling mee? Aquaponics?
 18. Dat is een flink gat geworden vergeleken met de laatste keer. En ineens zit die weer dicht. Zag ik het goed dat er water in de kelder werd gegoten? Die ijzeren palen waar je bomen/struiken aan laat leiden, wat kosten die zoal? Wij willen ook graag fruitbomen en struiken zo laten leiden en denken nu aan palen, maar deze lijken mij veel steviger. Leuke foto's weer om te zien hoe het vooruit gaat bij jullie
 19. Leuk dat kruidentuintje. Dat pompoenenbed is ook wel handig. Even kijken of ik er genoeg materiaal voor heb liggen.
 20. Helly

  Waterrrr

  Dit is op jullie eigen weiland? Dat is een aardige poel!
 21. Is dit slechts grondwater wat naar boven word gepompt? Dat is een beste bak water!
 22. Zo, dat is een flinke upgrade! Als die stenen schuur weg gaat, wat komt daar voor in de plaats? Dat is toch ook een kippenhok, als ik me dat nog goed herinner?
 23. Wat een prachtige Helleborussen. Die staan ook op mijn lijstje voor in de tuin. Dat gaas tegen de vogels is een goed idee. Was ik nog niet zo gauw op gekomen. Hier ook veel vogels naast de eekhoorns (en andere beestjes die ik niet zie).
 24. Dat van het identificatietopic.. nog niet gezien. Was het er al toen ik eerder hier veel reageerde, dan ben ik het inmiddels vergeten Ik heb inmiddels de 1e diep weggeschept, het waren flinke wortelstokken! En ik ga ze aankomende week allemaal eruit scheppen (is nog wel een dingetje, want het zijn er veel en groot). En als ze weer omhoog willen komen nog een keer diep wegscheppen. Een heel wat betere oplossing dan die van t azijn, in de moestuin dan. Dank je!
×
×
 • Create New...