Jump to content

SaskiaV

Members
 • Posts

  76
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Haarlem
 1. Mooi zeg! En wat een heerlijk stuk land met mooie varkens Ik ben jaloers!!
 2. SaskiaV

  Boomspinazie

  Dit zijn mijn sprietjes Wow Jorieke, dat zijn met recht bomen Bij mij wordt het echt een experimentje voor in een grote bak. Heb namelijk alles in bakken, teilen en potten.
 3. SaskiaV

  Boomspinazie

  Zal morgen een foto plaatsen. Daar is het nu te donker voor. Ze staan voor het raam in goed licht net als de andere plantjes.
 4. Veel plezier! Ook een kluns kan moestuinwonderen bereiken. Neem maar van mij aan
 5. Wow! Ben ik wel benieuwd naar. Ik dacht dat ik altijd al veel had in mijn kleine stadstuin Ik heb je foto's gevonden. Geweldig!
 6. SaskiaV

  Boomspinazie

  Hoi, Heeft iemand van jullie wel eens boomspinazie binnen voorgezaaid? Nu na 2 weken zijn het zulke lange tere sprietjes met 2 mini blaadjes. Zo teer heb ik zaailingen nog nooit gezien Lijkt wel soort tuinkers. Vroeg me af of dit klopt .
 7. Dank voor de reacties. Misschien inderdaad wat vroeg gezaaid. Zie wel hoe het gaat de komende weken en anders zaai ik gewoon nog een keer.
 8. Ik heb net als bij de rest gezaaid in potgrond met zand vermengd. En te droog lijkt me niet. Ik hou dat heel goed in de gaten
 9. Ik krijg de foto er maar niet bij! Enfin, de randjes zijn hier een daar wat bruin en het plantje is niet zo mooi groen als de andere zaailingen. Gelukt!
 10. Is het ernstig met dit Courgette plantje of valt het mee?
 11. Hoi, In mijn stadstuin heb ik sinds kort een zelfgemaakt kasje Het kasje staat over een moestuinbak heen dus kan er rechtstreeks in planten/zaaien maar ik kan er ook potten inzetten. Mijn vraag aan jullie is op welke manier ik nu het beste van dit kasje gebruik kan maken? Wat staat er nu bij jullie in? En wat in hartje zomer?
 12. Goed gedaan! Succes met zaaien
 13. Hij zal eens zien hoe lekker hij straks smukt van je madurodam tuin! Ziet er goed uit hoor!
×
×
 • Create New...