Jump to content

Ktrijn

Members
 • Posts

  363
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Tessenderlo (BE)
 • Hobbies
  Tuinieren, wandelen met de hond, SUP

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gefeliciteerd aan de winnaar! 🥳 Hier staan ook nog 2 zielige nanovenkeltjes. Volgend jaar een nieuwe kans!
 2. ze zijn nog klein, maar ik hoop dat het de grootste zullen worden! 😁
 3. Ik heb gisteren 6 zaadjes gezaaid. The game is on! 😉
 4. ik heb er ook een vingerlimoen. Ik ben hem voor de 2de keer aan het overwinteren in de met bubbelfolie geïsoleerde serre. Ik heb er wel een elektrisch vuurtje instaan voor als het écht koud zou worden. Maar dat werkt met een thermostaat en zo springt dat vuurtje alleen op als het echt nodig is en wordt de lucht ook niet snel te droog. hij verliest wel een deel van zijn blad als het kouder wordt, maar dat komt weer helemaal goed als het warmer wordt.
 5. Mijn zaadjes zijn ook gearriveerd! 🤩
 6. Ik doe ook weer mee! Ik koop altijd plantjes, benieuwd hoe zaaien zal lukken.
 7. Ktrijn

  Saffraan kweken

  ik heb mijn eerste saffraan ooit kunnen oogsten. De bolletjes zitten al van augustus 2019 in de grond. Ik had er eigelijk niks meer van verwacht. Toch een leuke verrassing!
 8. Bij mij hangt geen enkele vrucht aan de Golden Midget, helaas! Aan de Love F1 hing 1 vrucht, die had ik net iets te vroeg geoogst, want was niet zo zoet als de voorbije jaren. ik heb andere jaren veel meer succes gehad met watermeloenen. Het kan niet elk jaar feest zijn, zeker?
 9. Elk jaar groeit de opbrengst van mijn blauwe bessen die in potten staan. Bluecrop, sunshine blue, goldtraube, hortblue petite en pink lemonade. en ik was er al van half juni van aan het snoepen aan de planten. Deze oogst gaat in de diepvries, zodat ik er in de winter ook nog van kan genieten.
 10. Hier rijpen ze heel goed af. Maar ze worden niet uitzonderlijk lang. dit is de langste tot nu toe:
 11. Ktrijn

  Tomaten Topic 2020

  Oke, bij nadere inspectie is het blad van deze plant bovenaan inderdaad mooi groen, maar wel gekruld. De andere planten die ernaast staan hebben dat niet. Het is een Gardeners Delight. Ze staan in potten in de kas.
 12. Ktrijn

  Tomaten Topic 2020

  Heeft iemand een idee welk tekort deze tomatenplant heeft? in de top groeit alles nog wel prima, daar hangen veel vruchten.
 13. ik maakte voor het eerst siroop van citroenmelisse. Ik heb er een laagje van in spuitwater gedaan voor een limonade. Ik vond het wel lekker, als enige hier in huis... 🙄 meer voor mezelf dan? ik heb nog een liter siroop. 😂 Kan ik hier nog iets anders mee doen?
 14. @roeier en hoe zit het met geur? Ruikt je tuin niet naar rottende vis?
 15. @Vik Waren dat lekkere watermeloenen? Ik wil deze soort ook dit jaar.
×
×
 • Create New...