Jump to content

GabyvG

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Zuid-Holland
 1. Ik doe graag nog een ronde mee. Ben erg benieuwd welke zaden in de andere envelop zitten.
 2. Gisteren de envelop ontvangen en vanmorgen uitgezocht. Ik was echt verrast dat er zoveel verschillende soorten pepers en zaden in de envelop zaten.
 3. Vandaag kreeg ik de envelop in de brievenbus. Ze hebben op het postkantoor een fout gemaakt en het naar de afzender gestuurd. De postbode was er nog, dus hem erop aangesproken. Hij heeft het pakketje weer meegenomen en gaat het in orde maken. Volgens hem zal het dinsdag worden bezorgd op het goede adres.
 4. Ik heb de envelop gisteren ontvangen, morgen gaat ie weer verder. Jeanine1967 veel plezier met uitzoeken. Ik vond het trouwens verrassend dat er nu nog zaden in de envelop zaten die ik nog niet eerder had gezien. Erg leuk!
 5. Ik zou ook graag met deze envelop meedoen. Zowel pepers als paprika's zijn welkom. Ik heb nu ruim 60 soorten, maar er zijn nog genoeg soorten die ik nog niet heb. Wel heb ik een voorkeur voor de hetere soorten pepers.
 6. Afgelopen zaterdag heb ik envelop B ontvangen. Nog leuke zaden uit kunnen halen en vandaag doorgestuurd naar kris1984.
 7. Vandaag is envelop C naar Cupcakeje verstuurd.
 8. Gisteren is envelop C binnen gekomen. Dit weekend ga ik erin neuzen. Ben benieuwd.
 9. Gisteren heb ik envelop A ontvangen. Wat een boel zaden zaten erin. Ik heb e gisteravond meteen bekeken en aangevuld. Morgen zal ik hem op de post doen voor Cupcakeje.
 10. Oh Lorraine, ik weet nu niet goed of ik nou wel of niet onder de brievenbus moet liggen om het zadenpeleton te verwelkomen. Ze klinken gevaarlijk!
 11. De zadenenvelop van de beginnersgroep heb ik net bij het postkantoor afgegeven. Veel plezier met uitzoeken Cupcakeje!
 12. Ik heb het over de envelop die lange tijd bij Winnie heeft gelegen.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...