Jump to content

Candell

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Spijkenisse

Recent Profile Visitors

333 profile views
 1. Er zit zeker weten glas bij, 2 flinke stapels.
 2. Gezocht, iemand die zin en tijd heeft om een kas te bouwen. Wij hebben een kas op de moestuin die nog in elkaar gezet moet worden. De vorige eigenaar heeft hem er jaren geleden neergelegd maar nooit in elkaar gezet. Het is een oud kasje, hij zou helemaal compleet moeten zijn. Nu is de optie, of in elkaar zetten of wegdoen. Wat ik zonde vind... Maar als het niet te doen zal het moeten. Ik heb al meerdere kas bouwers gesproken maar niemand wil echt helpen bij een oude kas... Tips en wijsheid zijn hierom erg welkom. Groetjes Candell
 3. ok, voor nu doe ik even niets meer aan de boom, behalve wat lelijkle takken weghalen, kan dat wel? bruine stukken?
 4. dat geeft niet, ik ben ook te drastisch geweest. ik kon amper om de boom heenlopen zo lang waren de takken van de boom. vandaar de foute beslissing genomen van het snoeien.
 5. Ok, er was mij verteld dat de boom al jaren ziek was. Het snoeien was inderdaad niet het goede moment. Had ik achteraf beter mee kunnen wachten. Voor nu dus gewoon afwachten?
 6. De boom was al wat jaren voor mij niet gesnoeid. Ik heb hem aan het begin van het jaar gesnoeid en hij groeid goed maar hij voelt zich niet lekker. Hebben jullie tips voor een eventuele behandeling?
 7. Bedankt voor alle reacties. Voor nu ben ik overtuigd om zonder bakken te beginnen. Inderdaad bakken kopen kan altijd nog.
 8. Bedankt voor jullie reacties! ok, om mezelf dan een hoop geld en ergenis te besparen, ga ik in plaats van bakken en een hoop bark en aarde, een schoffel kopen scheeld ook een hoop geld.
 9. Hallo, Ik heb een moestuin overgenomen die erg achterstallig was, nu is dit ook nog eens 125m2 dus een hoop werk. Graag zou ik het concept van de makkelijke moestuin maken, ongeveer 8 bakken van 1.20m x1.20m op de tuin en er omheen bark zodat we niet de hele tijd onkruid hebben, want dat groeid inderdaad echt al kool maar nu, hebben ze op de moestuin hun ongenoegen erover uitgesproken, het zou veel pissenbedden veroorzaken, ik moest het niet zo doen, ik kan beter gewoon onkruid trekken. is er iemand die nu met ditzelfde concept werkt in een moestuin? Wat te doen nu? naar de ervaren moestuinders luisteren? of mijn eigen weg volgen? groetjes Candell
×
×
 • Create New...