Jump to content

lambado

Members
 • Posts

  181
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  drachten
 1. Nog even een update: De eerste bloemen zijn nu open. En de planten zijn al aardig opgeschoten.
 2. Ik sleep mijn planten van binnen naar buiten maar ze leken niet zoveel te groeien. Toen is ze gewoon binnen liet, groeiden ze veel sneller dan een paar planten die in de kas staan.
 3. Tuinkers gezaaid en vlinderstruikstek overgeplant
 4. Zelf heb ik ook een konijn. Ik leg dan zand in de ren en dat begint ze dan helemaal te verspreiden. Ze laat het dan liggen maar als ik het bij mekaar veeg begint ze alles weer te verspreiden
 5. je zou natuurlijk ook de kop nog kunnen stekken
 6. Ik heb Evie2, Elianny, Lambada en Polka. Evie2 (een doordrager) en Elianny beginnen nu bloemen te maken. @Metermoestuin misschien kun je nog navragen welke soort het is?
 7. Je zou ze ook nu kunnen laten zitten alleen dan krijg je maar een korte periode aardbeien. Als je ze wegknipt tot half mei dan geeft je ostara veel langer aarbeien. Dit moet je ook doen in het 2e jaar zodat je ook dat jaar de oogst verlengt. Dit werkt dus alleen bij doordragers en niet bij eenmaalsdragers.
 8. @speets okee ik had namelijk het idee dat mijn planten een grote achterstand hadden maar dat is dus niet zo. Ik heb al een plantje in de kas gezet, kijken of het niet te koud is.
 9. Maar zoals weknow al zij moet je de bloemen van de doordragers dus weghalen tot ong. half mei (de ostara). Die van mij zijn ook nog niet zo groot en beginnen ook al bloemen te maken. Ik heb ze ongeveer begin april geplant.
 10. Okee bedankt ik heb het al aangepast
 11. Kom ik aanzetten hoor met mijn miezerige plantjes.
 12. Toen ik vanochtend een bericht plaatste toen viel mij op dat de tijd van wanneer het bericht geplaatst is 2 uur vroeger stond. Het is niet superbelangrijk ofzo maar ik dacht ik meld het maar even.
 13. lambado

  Maretak zaaien

  Mooie tak hoor persica
 14. Je zou het altijd kunnen proberen. Mijn planten zijn ook nog niet zo heel groot hoor. Ik zou dan alleen wel even wachten tot je ze in de kas zet want het kan nog erg koud worden. Binnen op een zuidraam is het beste.
×
×
 • Create New...