Jump to content

gwendolen

Members
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Westerwolde
 1. Het was even hectisch in de tuin met de aanleg van onze grote vijver, vandaar Inmiddels geniet je alvast van alle zaden in Vlop C.
 2. Errrr, da's envelop A, Enjoy! (zie foto) Ik dacht al: 'Hoe kan dat nou, hoe kan dat nou?'. Envelop C is namelijk vanmiddag bij mij in de bus gevallen.
 3. Envelop A is onderweg naar het zuiden. Ik hoop dat ie nog door de brievenbus past, hij zit goed vol. De dame van PostNL zei: "Ze mott'n 't er moar ev'n doordouw'n". Moeilijk kiezen uit zo veel zaadjes, maar het is gelukt. Dit weekend prachtig weer, dus lekker aan de slag in ons toentje
 4. Net envelop A ontvangen van borahuho, waarvoor bedankt! Ik ga alles vanavond uitgebreid bekijken. De envelop gaat vrijdagmiddag op de post naar Noord-Brabant.
 5. Ik heb vandaag de bosaardbei ontvangen. Het is de Baron von Solemacher. Ik ben een verwoed verzamelaar van de AH moestuintjes. Daar kan geen Wuppie tegenop.
 6. gwendolen

  Hallo

  Ziet er goed uit!
 7. Vandaag weer strijd geleverd tegen de wilde braam. Volgend weekend weer verder. De laatste dag van de vakantie werd bekroond met een mooie regenboog.
 8. Leuk. Succes met je moestuin Bodil.
 9. Hoi Wouter (Wokfish)
 10. We zijn er super blij mee. De rust, ruimte, vogels. Heerlijk.
×
×
 • Create New...