Jump to content

wiewint

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • OCCUPATION
  ik ben woorden blind
 1. Oke, ik was al bang dat ik het fout deed. Bedankt voor je snelle antwoord
 2. Ik heb mijn braam ingespoten in febuari, maar klopt het dat dat spul schuimt? ik hoor het nog
 3. ziet er gaaf uit die kast, zo iets was ik ook naar op zoek. maar voor die tl lijk mijn best wel wat licht en duur, kon je niet beter led nemen en het schilt weer ruiten. maar wat dennis al vroeg laat je die licht 24 aan, of aan leen als het avond is? maar het zitter veder mooi uit.
 4. ik had van de winkel al plantjes gekocht, die al op geweekt is waar ik alleen maar veder moet weken. maar ik hebt ook al met zaaien geprobeerd maar dat lukt ook niet. maar bedank voor je antwoord daar heb ik wel heel veel leert van je tips.
 5. hallo mensen, Ik heb het nu al de heel veel keren geprobeerd maar het lukt steeds niet. De spitskool wordt steeds geen mooi krop. Maar wat is mijn vraag nu: moet je de onderste grote bladeren van de spitskool afhalen of hoeft dat niet? ik hoor nog van jullie. groetjes wiewint
 6. wiewint

  Rhododendron

  oke dan zal ik het laten zitten. bedank voor jullie reactie's
 7. wiewint

  Rhododendron

  bedankt voor je reactie. als ik goed hebt ik al bloemen er op laten zitten, maar het kan dat iemand anders er uit hebt gebroken. maar komt ik het laten zitten dat takje?
 8. wiewint

  Rhododendron

  hallo mensen, Ik heb een vraag over de rhododendron, jullie kan beter naar de foto kijken dan snap jullie het beter wat als ik het moet gaan uit leggen dan komt het niet goed. Van dit zit er maar een paar in. Is dit een ziekte of is er wat anders? Zo ja wat moet ik dan doen? ik hoor het wel van jullie.
 9. wiewint

  Tuin in 3D

  als je lang naar die foto's kijkt dan krijg je kop pijn van
 10. wiewint

  even voorstellen

  ik ben al weer een tijdje niet op de forum geweest maar mijn spitskool kom maar 4 zaaien op, wat doe ik fout? ik heb elke ochtenden en avonden water geven en wat best er door heen, is dat goed of heb daar fout aan gedaan. maar hier wat foto's wat er op gekomen is, ik had nog een foto maar die doet het niet, lukt niet met uploaden. vaag
 11. @Borsalino: sorry maar dat gelooft ik niet zo in dat muziek werkt met groeien maar die schaar dat dat gelooft ik wel weer. maar ja iedereen gelooft weer anderen hé (whaha)
 12. mijn spitskool staat nu al 7 dagen maar komt nog niks op. wat moet ik doen of wat doe ik verkeer of moet ik nog heel even wachten.
 13. whahah, wat een leuk plaatje
 14. dus die bramen dit heb moet ik gewoon weg halen, en de rest laten zitten die dit niet heb?
 15. hier de foto van mijn braam. wat kan ik hier aan doen, als het een ziekt is, moet ik het dan er afhalen?

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...