Jump to content

Marloes

Members
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Marloes

 1. ik wil zaterdag ochtend nog even naar gerrits kwekerij. Die hebben heel veel soorten kruiden planten. Iemand nog opzoek naar iets speciaals?
 2. ik weet nog steeds niet zeker of ik kom zaterdag. Ik wil wel heel graag. Maar 2 kids hebben een rugby dag en de derde heeft zwemles en eigenlijk hebben we ook nog een verjaardag. Moet nog even bedenken hoe ik het ga doen.
 3. Ik ga morgen even kijken op de kalender of ik ook kan komen. De oudste twee hebben volgens mij wel rugby wedstrijden. Even uit vogelen hoe we dat gaan doen. Leuk om jullie weer te zien.
 4. Hoi, Hier staat een leuk stukje over de honing verbena http://www.versvancees.nl/product/eetbare-bloemetjes/dushi-buttons-honing-verbena-eetbare-bloemetjes/ groetjes, Marloes
 5. de chocolade in een pan doen samen met de gecondenseerde melk dat op een zacht vuurtje laten smelten. Wel blijven roeren en als alles gesmolten is kan je er door doen wat je wil. Dit in een vorm doen en in de koelkast hard laten worden.
 6. Stan ik heb je een berichtje gestuurd maar staat nog in postvak uit.
 7. Ik heb genoten! Heerlijk gegeten en leuke plantjes mee terug gekregen. Zeker voor herhaling vatbaar. Ontzettend bedankt allemaal.
 8. Net alvast de fudge gemaakt voor morgen! Tot morgen
 9. Ik zal wat lekkers bakken. En nog wat sapjes meenemen. Heb vast ook nog wel wat plantjes die ik mee kan nemen.
 10. Mellie ben je nog opzoek naar citroen verbena? Ik denk dat ik die wel voor je kan meenemen.
 11. Evelop ligt klaar om naar Krommenie te vertrekken. Ik heb er ook wat grip zakjes in gedaan.
 12. Vandaag de envelop binnen gehad. zitten leuke zaadjes in. Ik zorg dat de envelop vrijdag weer verder gaat.
 13. ik wil best wat opsturen. Stuur maar een berichtje met het adres waar het naar toe mag. Groeten, Marloes
 14. Wat ontzettend leuk en nog dicht bij ook. Ik ga het thuis even in de groep gooien maar het lijkt mij heel leuk om te komen.
 15. Vandaag envelop A binnen gekregen. Ik ga vanavond alles uitzoeken en morgen gaat het pakketje weer verder. Zitten leuke zaadjes in.
 16. Ik wil ook wel meedoen. Ik ga een berichtje sturen.
 17. Ik wil heel graag een zakje rode zonnehoed , teunisbloem, korenbloem, kardoen, en goudsbloem van je overnemen. Groetjes, Marloes
×
×
 • Create New...