Jump to content

Rabarber

Members
 • Posts

  90
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Maarn
 1. Wat een mooie uien komen er voorbij zeg! Die van mij zijn helaas in het voorjaar al gesneuveld. Pissebedden in de kas .
 2. Het ‘verloren’ eendje is terug! Ik had m direct na vermissing bij Amivedi aangemeld. Werd ik van de week gebeld dat madame twee huizen verderop (aan de andere kant dan waar ze er vandoor ging...) in de vijver zit . Bleek daar gezellig gezeten te hebben tijdens de vakantie van de buren. Inmiddels het eendje met een schepnet uit de vijver gevist en bij haar zusjes geplaatst. Gaat helemaal prima. Zijn een stuk relaxter dan een aantal weken terug. Lopen nu ook los in de tuin. Bij gevaar rennen ze terug naar de ren ipv de buren. Blij mee.
 3. Bedankt voor de tips! Ik hou ze voorlopig nog in de ren, tot ze goed gewend en wat relaxter zijn. Gelukkig past de zandschelp met water in de ren. Zal hier en daar wat extra gaas spannen voordat ik ze loslaat.
 4. Gekke vraag misschien, maar past zo’n eend door de kastanjehouten afrastering? Vorige week 2 eendjes van half mei opgehaald. Paar dagen in de kippenren gehouden om te acclimatiseren en toen losgelaten in de tuin. Wat denk je... rennende eenden dwars door de afrastering . Een eend teruggevonden, de andere nergens meer te bekennen. Nog bij de buren gaan kijken maar helaas. Omdat één eendje niet de bedoeling was er gisteren 2 (1 bonuseend )bijgehaald. Uit hetzelfde nest. Zitten nu met z’n 3tjes in de kippenren. Durf ze voorlopig niet los te laten. Groeien ze snel? En worden ze hokvast?
 5. Geslaagde dag! Echt top die gastvrijheid van J&J! Iedereen bedankt voor het ruilen en de leuke artikelen op de ruiltafel! Yuras bedankt voor de snoeiinstructie! De catering was ook weer super! Op 1 de choco/noten/caramel-plaktaart (recept...recept...?) en op 2 de lemper. Dochterlief bleef maar snoepen van de fudge, dus ik vermoed dat ze vaker mee wil. Hopelijk tot volgende keer!
 6. Twee is top. Ik heb gekeken en heb Manny F1 voor je. Zelf ook nog niet geprobeerd, ben erg benieuwd. TLC zal vast helpen met de vijg. Ga m’n best doen.
 7. Wow...echt top dit! Heb nu meerdere opties [emoji3]. Had me sufgegoogled, dit zoekt heel wat handiger. Dat met die schroefogen is ook wel heel handig. Dan kan de draad daar direct doorheen ipv vastklemmen tussen t plaatje. Thanks!
 8. Hoi, ik heb inderdaad een derde exemplaar van Osborn Prolific. Deze stek heeft er bepaald nog geen zin in, maar wie weet dat het warme weer wonderen gaat doen. Ik neem hem op de bonnefooi voor je mee. Wilde je liever zaad of juist een zaailing van Pony FI hebben (parthogene komkommer) of helemaal niet? Top van de vijg! Als ik kan kiezen ga ik voor zaad.
 9. Sinds vorig jaar heb ik een kas. Nu wil ik graag draden spannen voor de geleiding van tomaten. Ik heb er wat van deze boutjes/plaatjes bijgekregen maar heb er nog wat nodig. Weet iemand de naam van deze dingen en waar ze verkrijgbaar zijn?
 10. Top! Ik zet vrouwenmantel voor je apart!
 11. Hoi Claudy, Ik heb wel campanula en aardbeien voor je. De zaden kan ik je niet aan helpen, net die soorten heb ik niet Heb je van tomaat 2 en 25 er eentje over?
 12. Ik zag dat je ook in mijn ruiltopic had gereageerd
 13. Helemaal goed! Ik zet ze apart voor je.
×
×
 • Create New...