Geplaatst: 20 augustus 201311 j Kan iemand mij helpen, ik heb nu diverse keren vruchten op sap ( suikersiroop) en alcohol ingemaakt.Bij de mirabellen en pruimen, beide ontpit, worden na een paar weken de bovenste vruchten bruin.Is dit normaal? Kan ik ze gewoon eten?Of moeten de vruchten eerst geblancheerd worden? Groetjes!
Geplaatst: 3 september 201311 j Ik denk dat dat normaal is wat vruchtensap of alcohol mix.But zou ik willen voorstellen om je liever enkel alcohol of enkele juice.Every eten ding hebben hun eigen waarden van eiwit, suiker, ijzer en calcuim door de waarden changed.Check deze http:/ / jumboslijterij.nl /Als u wilt winkelen alcohol drinkt met een beste deal op ooit en grote service.Hope u zult genieten van het .. Of je kunt mengen met andere dranken in sap.dank http://jumboslijterij.nl/
Geplaatst: 3 september 201311 j Weet het niet specifiek voor pruimen, maar mijn moeder maakt wel likeuren van van alles. Daarbij wordt er verder niet gekookt/geblancheerd (aardbeien, mispels, sleedoorn, walnoten) maar ze roert er wel regelmatig/schud de potten en alles wordt gezeefd voor ze op fles gaan.
Geplaatst: 3 september 201311 j Bij inmaak mirabellen draaien mijn buren de geweckte potten om als ze nog heet zijn..tegen het bruinworden. We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Geplaatst: 5 september 201311 j Auteur Dank je wel appelvrouw, dat ga ik de volgende keer uitproberen. Helaas van het jaar geen mirabellen aan mn boom
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.