Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Ik maak vruchtensappen met minder/tot bijna geen suiker maar met zoetstof. Ik bewaar dit in potten/flessen met een schroefdeksel die vacuüm trekken maar weet niet hoe lang dit dan houdbaar is. Lees overal dat normaal de suiker zorgt voor de houdbaarheid. Ik zou het zonde vinden als het gaat bederven. heeft iemand hier ervaring mee?

  • 1 maand later ...
Geplaatst:

als ik eens nieuwsgierig mag zijn...

 

over welke vruchtensappen heb je het dan? ook bv versgeperst sinaassappelsap dan ?

 

Klopt het dat het moet koken, in de fles met schroefdeksel, ondersteboven laten afkoelen en klaar...

Een ware prutser/beginneling :P

  • 2 weeks later...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...