Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Oerprei, egyptische ui & andere vaste planten gezocht


Recommended Posts

Hallo allemaal,

Ik zoek voor in mijn moestuin diverse vaste planten die iets te eten opbrengen. Ik heb tot nu toe alleen artisjok en rabarber (naast het kleinfruit uiteraard) kunnen vinden, en zou graag mijn collectie uitbreiden. Heeft er iemand iets bijzonders in die trant over? Ik wil het graag van je kopen of ruilen tegen iets waar je wat aan hebt!

Groetjes, Jorita

Link to comment
Share on other sites

Ja hoor. Je kan bij mij kopen wat je wilt. Verzendkosten aan jou natuurlijk. Vraag maar raak. Heb alles te koop wat je maar wenst ( nou ja, álles ? ) wel veel dus.

Maar ik denk dat ik duurder ben door die verzendkosten, dan het biologische stalletje met plantjes op de markt, of zelfs de intratuin ofzo.

Link to comment
Share on other sites

Oh wauw, alles?

 

Ik moet zeggen dat ik naast oerprei en egyptische ui even nergens op kom ... Behalve ananasaardbei ! Die staat ook nog op mijn verlanglijst. Heb jij nog suggesties? Er schijnt ook een vaste brocolli te bestaan of verzin ik dat nu?:) aardpeer heb ik trouwens ook al.

 

Als je een paar leuke dingen hebt dan komen we er misschien wel uit wat de kosten betreft! En ik heb ook nog wat dingen die ik te ruil kan aanbieden (oa aardpeer, rabarber en heel veel soorten zaad, ook ben ik fruitstruiken aan het stekken), mocht dat je interesseren.

 

Groetjes, Jorita

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
O Er schijnt ook een vaste broccoli te bestaan of verzin ik dat nu?:) ....................... ook ben ik fruitstruiken aan het stekken), mocht dat je interesseren.

Groetjes, Jorita

 

Je bedoelt waarschijnlijk de broccoli "nine star perenial" . Ik heb die hier staan en heb er ook zaad van. Ook heb ik stekjes van de annanasaardbei voor je.

Heb jij toevallig blauwe bosbes struiken waar je stekjes van kunt maken?? Die zoek ík nog .

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...