Geplaatst: 30 april 201411 j Mosterdblad heeft zich aardig uitgezaaid in mijn tuin en ik heb net een tas vol geoogst.Normaal doe ik wat blaadjes door de sla maar misschien kun je het ook op een andere manier eten.Zijn er ook andere manieren om dit blad te eten?Alleen een slabak vol mosterdblad is me iets te pittig.
Geplaatst: 30 april 201411 j Ik heb vorig jaar wel eens stampot gemaakt van half raapsteel half bladmosterd, dat was erg lekker. ik moet het nu nog zaaien maar ik zat eraan te denken om er iets pesto-achtigs mee te maken en dan bij gegrild vlees of vis te eten.
Geplaatst: 30 april 201411 j Auteur Pesto is misschien wel een goed idee. Ik kwam ook een recept voor soep tegen via google.
Geplaatst: 30 april 201411 j Dit volg ik even mee. Heb dit jaar ook voor het eerst bladmosterd gezet, maar nog niet uitgeprobeerd in recepten.Heb hier een paar wokreceptjes liggen die ik nog zou willen uitproberen en in slaatjes natuurlijk. Naar die soep ben ik ook wel benieuwd
Geplaatst: 16 mei 201411 j Ha! Ik heb ook een mosterdbladplantage om U tegen te zeggen. En ben dus ook bezig om er recepten mee te verzamelen.Heel toevallig heb ik net 2 recepten op m'n blog gezet. En als het lukt, komt er volgende week nog een receptje bij, maar dat moet ik nog verzinnen Misschien heb je er wat aan... Zelluf doen
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.