Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Heemstwortel


Remmel

Recommended Posts

Hallo Moestuinforumleden!

 

Het is al weer een tijd geleden dat ik me hier voor het laatst heb gemeld. Ik heb nog steeds een rommeltuin meer dan een moestuin - ik zal binnenkort (lees:over een half jaar) eens wat foto's op de site zetten. - maar ben ondertussen wel bezig met wat klein grut proberen niet dood te laten gaan. Dit vergt meer aandacht en tijd dan ik verwachtte (kind van het computertijdperk, ik geef het eerlijk toe) maar groen doen is wel cool.

 

Ik zoek sinds kort een vervanger voor mijn zoethoutstokjes, die ik als tussendoortandenborstel gebruik. Ik begin wat bijeffecten te bespeuren - die hoogstwaarschijnlijk ook met mijn ietwat gestresste levensstijl te maken hebben - en een van de opties die ik daarvoor heb is heemstwortel.

 

De webshops die ik heb bekeken hebben geen heemstwortel in hun assortiment en ik vroeg me af of jullie mij een plek konden aanwijzen. Veel webshops verkopen wel verhaspelde heemstwortel voor hoestdrank/theetjes, dit is wat ik niet zoek. Ik zoek een heel stokje.

 

Als dat niet mogelijk is zal ik het zelf moeten gaan verbouwen, en in dat geval zijn zaadjes of stekjes en dergelijke ook welkome aanwijzingen, natuurlijk.

 

.. Help? 8D;

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...