meekje Geplaatst: 20 mei 2011 Share Geplaatst: 20 mei 2011 Vandaag voor het eerst sla en radijs uit eigen tuin gegeten én koolrabi, wat was dat heerlijk!Kruiden had ik al eerder gebruikt en ik merk dat als je zelf bieslook koriander enzo in je tuin hebt je dat toch vaker gebruikt.Hoe lekker zijn ook de bieslookbloemetjes op de sla en op een broodje kaas Morgen ga ik snijbiet plukken of moet ik dat snijden Quote Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen... Groetjes! Meekje Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
dennislp Geplaatst: 20 mei 2011 Share Geplaatst: 20 mei 2011 ja valt hier ook op, gebruiken weer veel vaker kruiden! Wat een luxe toch eigenlijk Quote > Planten kopen? Doe het bewust! Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
veuvecouderc Geplaatst: 20 mei 2011 Share Geplaatst: 20 mei 2011 Morgen ga ik snijbiet plukken of moet ik dat snijden Dat hangt er een beetje vanaf wat je van de snijbiet wilt gebruiken. Wil je het blad, dan kun je het beste snijden (niet te dicht bij de grond) en dan heb je over een week of wat nog een keer oogst. Wil je de steel (of rib) dan pluk je de hele steel (met blad) van de plant. Als je veel stelen nodig hebt en maar een klein aantal planten dan kun je ook de hele plant rooien. Quote VeuvecoudercDe weduwe in 2012 blog/veuvecouderc/ Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.