annemoontime Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Ik heb nog heel veel groene, onrijpe tomaten van de besmette planten afgehaald. Ik wil er graag nog een groene tomaten chutney van maken, de tomaten zijn groen, maar zien er nog egaal en gaaf uit (sommigen niet, die heb ik al weg gegooid). Nu vraag ik me elk jaar af of ditvirus / schimmeltje slecht is voor ons mensen... ik snap dat je een aangetaste tomaat niet meer gaat eten, dat smaakt waarschijnlijk heel vies en het ziet er ook niet meer eetbaar uit.... wie gebruikt de tomaten nog en/of weet of deze schimmel schadelijk is voor de mens?groetjes, Niccop Quote
RobO Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 ikzelf zou de gave gewoon gebruiken en lekker heet bereiden, maar ik ben al resistent tegen allerlei mogelijke narigheid en nooit ziekmaar een gezondheidsadvies over internet geeft iemand niet graag hè... Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.