Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

pompoensoep wecken


maggy

Recommended Posts

Heb je al op http://www.weckenonline.eu/ gekeken?

 

Daar staat onder andere:

 

"U kunt de pompoenensoep ook wecken (geen melk gebruiken) op 90 graden gedurende 30 minuten maar dat wil nog wel eens mislukken.

Daardoor is het gemakkelijker om de pompoen is stukjes te snijden, gaar te koken en dan te wecken. Op deze manier kunt u er later altijd nog pompoensoep van maken."

 

Ook hier op het forum is er al veel over geschreven.

 

Gebruik even de zoekfunctie rechtsboven.

"Je hebt al heel veel geluk in je leven als je niet te veel pech hebt". Huub Buijssen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...