Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

pompoensoep wecken


maggy

Aanbevolen berichten

Heb je al op http://www.weckenonline.eu/ gekeken?

 

Daar staat onder andere:

 

"U kunt de pompoenensoep ook wecken (geen melk gebruiken) op 90 graden gedurende 30 minuten maar dat wil nog wel eens mislukken.

Daardoor is het gemakkelijker om de pompoen is stukjes te snijden, gaar te koken en dan te wecken. Op deze manier kunt u er later altijd nog pompoensoep van maken."

 

Ook hier op het forum is er al veel over geschreven.

 

Gebruik even de zoekfunctie rechtsboven.

"Je hebt al heel veel geluk in je leven als je niet te veel pech hebt". Huub Buijssen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...