Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Ik ben vooral een lezer op het forum, maar wil toch even hierop reageren met dankjewel. Dit is een van de weinige recepten die ik vind als ik zoek naar casselerrib en het klinkt nog lekker ook :)

Of wij het ook lekker vinden is nog even afwachten, maar ik twijfel daar eigenlijk niet aan. Dus dank voor het delen!

  • Like 1
  • 8 maanden later ...
Geplaatst:

Dankjulliewel voor deze recepten. De laatste jaren ben ik steeds meer van het zelf maken en waar het vlees betreft moet het al heel lang vrije uitloop of biologisch zijn. Het aanbod aan biologische vleeswaren is beperkt en vaak erg duur. Dat wil ik dus ook allemaal zelf gaan doen. Recent kocht ik een snijmachine bij de kringloop, een week geleden een vleesmolen met worstmaakding voor op mijn keukenmachine, Varkensdarm kocht ik bij van Beekum en een vacumeer machine had de Aldi in de aanbieding. Ik ben dus van alle gemakken voorzien, zeg maar. Morgen komt er een bestelling van de Groene Weg binnen en daar zit een kilo ham en een kilo rib bij. Met jullie recepten kan ik aan de slag. Mijn bevindingen deel ik graag met jullie. Het Zeeuwse spek wat ik onlangs maakte viel hier alvast bij iedereen in de smaak. 

 

Hartelijke groet,

 

Astrid. 

  • Like 3
  • 10 maanden later ...
  • 1 maand later ...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...