Jump to content

Plukparadijs

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  De Krim

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dat is ongeveer hoe ik het nu doe inderdaad. Alleen vallen de pollen behoorlijk uit ekaar als ik ze schud met als gevolg dat ik veel met de hand doe wat mijn rug dan weer niet zo tof vind... Wel fijn nog een keer de bevestiging dat haarwortels geen probleem lijken. Daarmee verlies ik zoveel grond.
 2. Gelukkig hoeft het niet helemaal moestuin te worden 😅 we hebben ook bijen dus een heel stuk wordt een bloemen plukparadijs.
 3. Texel was ook wel leuk geweest, maar we zitten in Overijssel inderdaad 😁
 4. Dat gaas is een goed idee, ga ik meteen opzoeken! Dankjewel!
 5. Kweekgras vraag; kunnen de haarwortels ook uitlopen of doen alleen de witte wortels dat? Met het verwijderen van de haarwortels gaat zo veel grond verloren dat ik hoop dat het misschien niet nodig is. Iemand ervaring?
 6. Plukparadijs

  Wiebenik

  Hallo, Omdat ik hier af en toe wat ervaringen op zoek heb ik me aangemeld. Mijn naam is plukparadijs, dit verwijst naar de naam van onze tuin. We hebben 1hectare weiland wat we langzaam willen omtoveren tot een plukparadijs voor onszelf en mogelijk ook voor anderen. We proberen te werken volgens principes van permacultuur. Groetjes vanaf ons plukparadijs

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...