Jump to content

ruccola pesto


Thessa

Recommended Posts

ik heb geprobeerd ruccola pesto te maken,

maar helaas blijft de smaak niet wat ik had verwacht,

ik heb gebruikt;

flinke hoeveelheid ruccola, ( 2 sla zeven vol )

pijnboompitten 2 zakjes even opgebakken

zakje parmezaansekaas

zout , peper

olijfolie

dit alles door de hakselaar

omdat het echt veel te bitter was 2 flinke scheppen suiker er door

maar smaak is niet echt favoriet....

jullie een idee ??

ik wilde het bewaren in porsies in de koelkast en vriezer , vandaar de hoeveelheid....( en het was flink klaar om te oogsten

(mocht je denken, he dit bericht heb ik al gelezen? klopt ik had het perongeluk onder inmaken gezet....)

kijk eens op mijn site www.jamenzo.nl

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...