Thessa Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 ik heb geprobeerd ruccola pesto te maken, maar helaas blijft de smaak niet wat ik had verwacht,ik heb gebruikt;flinke hoeveelheid ruccola, ( 2 sla zeven vol )pijnboompitten 2 zakjes even opgebakkenzakje parmezaansekaaszout , peperolijfoliedit alles door de hakselaaromdat het echt veel te bitter was 2 flinke scheppen suiker er doormaar smaak is niet echt favoriet....jullie een idee ??ik wilde het bewaren in porsies in de koelkast en vriezer , vandaar de hoeveelheid....( en het was flink klaar om te oogsten (mocht je denken, he dit bericht heb ik al gelezen? klopt ik had het perongeluk onder inmaken gezet....) Quote kijk eens op mijn site www.jamenzo.nl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dennis29 Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Rucola pesto wordt heel bitter als je het te veel vermaald in de hakselaar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.