Mw Tralala Posted May 15, 2018 Share Posted May 15, 2018 Hier staat al voor 't 3e jaar een rijtje wilde rucola in de kas. Kan er zowat 't hele jaar door van eten. Moet wel regelmatig drastisch snoeien want dat spul heeft 't erg naar z'n zin. Gelukkig eten we regelmatig pizza met heel veel rucola erop En in 't voorseizoen raapstelen, mosterdblad, koriander, shiso en sla. In de zomer behalve basilicum, pepers en aubergines ook de chayote, die staat in de kas en die leid ik naar buiten waar ie op de pergola z'n gang mag gaan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monnoh Posted May 17, 2018 Share Posted May 17, 2018 Ik heb naast tomaten ook nog paprika, pepers, komkommer, cantaloupe, gala-meloen en watermeloen staan. Ik overweeg ook nog om passiflora edulis of een druivelaar te zetten, maar ben er nog niet helemaal uit wat het gaat worden. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.