Madelen Geplaatst: 12 oktober 2011 Geplaatst: 12 oktober 2011 Gisteravond heb ik de laatste gele bieten (Burpee golden) geoogst en gekookt. De smaak vind ik prima, iets zoeter dan de rode biet (Egyptische platronde). De gele bieten geven veel minder 'rommel', dus rode kleurstof, dan de rode bieten.Bij de bieten zat ook een witte, die witte vond ik veel smaaklozer dan de gele.Op de 1e foto staat een biet met lof (zonder wortel, die brak bij het afspoelen), een biet met wortel en de witte biet.Op de 2e foto zijn de gele bieten na koken te zien. Quote Madelenhttp://www.madelen.nl/pompoen
Madelen Geplaatst: 12 oktober 2011 Auteur Geplaatst: 12 oktober 2011 Quote Madelenhttp://www.madelen.nl/pompoen
Jorg Geplaatst: 12 oktober 2011 Geplaatst: 12 oktober 2011 Bedankt voor het delen, ziet er prachtig uit gekookt en de smaak is ook goed zeg je. Dan voegen we toch maar weer iets toe aan het bestellijstje voor volgendjaar Quote
tine Geplaatst: 12 oktober 2011 Geplaatst: 12 oktober 2011 leuk! Wanneer kan je deze soort het beste zaaien? Wil volgend jaar wat variatie in de bieten dus een goede tip. Quote
Jorieke123 Geplaatst: 12 oktober 2011 Geplaatst: 12 oktober 2011 Erg lekker zoet inderdaad! En dat je niet helemaal onder de rode spetters zit (ok.. beetje overdreven) is ook fijn!Ik had verschillende soorten gezaaid, door elkaar. In de tuin leuke kleuren, en ook op je bord een leuk gezicht. Quote Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Dennis29 Geplaatst: 12 oktober 2011 Geplaatst: 12 oktober 2011 Bij ons kwam een groot deel niet op en wat wel op kwam bleef klein... Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.