Lowie Geplaatst: 28 april 2021 Share Geplaatst: 28 april 2021 Sinds vorig jaar merkte ik bruine vlekken op op m'n witte asperges. Meestal zitten ze op de schil en schil je ze dus gewoon weg, maar soms is ook de top aangetast (en dus iets minder smakelijk qua uitzicht). Ik veronderstel dat het geen kwaad kan om ze nog op te eten? En misschien iemand die een oplossing heeft om van dit probleem af te komen? Mvg, Lowie Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Patrijs Geplaatst: 28 april 2021 Share Geplaatst: 28 april 2021 Kan door de kou komen. Ik eet ze evengoed, maar i.v.m. eventuele aansprakelijkheid bij gevolgschade zou ik dat een ander niet adviseren. Hier vind je alle kennis over roest bij asperges: 297526 (wur.nl) 1 Quote De moestuin van Patrijs Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.