Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sinds vorig jaar merkte ik bruine vlekken op op m'n witte asperges. Meestal zitten ze op de schil en schil je ze dus gewoon weg, maar soms is ook de top aangetast (en dus iets minder smakelijk qua uitzicht). 

 

IMG_20210423_124551.thumb.jpg.dbcb911d01fa3f92e4b6d2223945128e.jpgIMG_20210423_124603.thumb.jpg.b7ccc2dc8c80a226656ab0ef967a0c97.jpgIMG_20210423_124554.thumb.jpg.bebce9a03361e6c078b44226e7f98b03.jpg

 

Ik veronderstel dat het geen kwaad kan om ze nog op te eten? 

 

En misschien iemand die een oplossing heeft om van dit probleem af te komen? 

 

Mvg, Lowie 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...