jandinther Geplaatst: 19 januari 2012 Geplaatst: 19 januari 2012 V enteleer nu je koude kas nu Dan dood je veel schimmels en bacterrieZet alles open en ontsmet alles met halmeliedEn hou daarna nog enkele weken nog alles open / Quote
appelvrouw Geplaatst: 23 januari 2012 Geplaatst: 23 januari 2012 Wat is halmelied?Ik wil niet flauw doen, maar ik kreeg meteen een beeld van een lied dat je moet galmen in de kas..een soort zonnelied.Zelf ontsmet ik de kas nooit, ik lucht hem wel heel veel en in het voorjaar sop ik de kas met ecover afwasmiddel. Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Bit Geplaatst: 25 januari 2012 Geplaatst: 25 januari 2012 ... en wat dacht je dat het dagelijkse afwassen van het bestek dan was ? : ontsmetten !! ( we doen het natuurlijk ook voor het ophouden van de schone schijn natuurlijk ) haha. sorry. kon het niet laten. Quote
appelvrouw Geplaatst: 25 januari 2012 Geplaatst: 25 januari 2012 Volgens mij doe ik dat omdat ik geen sambal in mijn yoghurt wil. Maar goed, ik heb dat inderdaad nooit zo ervaren als ontsmetten, meer als schoonmaken, lekker een vet sopje en dan die groene rommel van de ramen schuimen. En met ecover heb ik het idee dat ik nog wat kan morsen ( alhoewel ik daar toch wel erg op let..dat ik dat niet doe dan) Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
greetje11 Geplaatst: 25 januari 2012 Geplaatst: 25 januari 2012 Halamid wordt er bedoeld, gebruikte ik vroeger toen ik nog in een slagerij werkte.Is om alles te ontsmetten.http://nl.wikipedia.org/wiki/Chloramine-T Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.