Geplaatst: 19 januari 201213 j V enteleer nu je koude kas nu Dan dood je veel schimmels en bacterrieZet alles open en ontsmet alles met halmeliedEn hou daarna nog enkele weken nog alles open /
Geplaatst: 23 januari 201213 j Wat is halmelied?Ik wil niet flauw doen, maar ik kreeg meteen een beeld van een lied dat je moet galmen in de kas..een soort zonnelied.Zelf ontsmet ik de kas nooit, ik lucht hem wel heel veel en in het voorjaar sop ik de kas met ecover afwasmiddel. We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Geplaatst: 25 januari 201213 j ... en wat dacht je dat het dagelijkse afwassen van het bestek dan was ? : ontsmetten !! ( we doen het natuurlijk ook voor het ophouden van de schone schijn natuurlijk ) haha. sorry. kon het niet laten.
Geplaatst: 25 januari 201213 j Volgens mij doe ik dat omdat ik geen sambal in mijn yoghurt wil. Maar goed, ik heb dat inderdaad nooit zo ervaren als ontsmetten, meer als schoonmaken, lekker een vet sopje en dan die groene rommel van de ramen schuimen. En met ecover heb ik het idee dat ik nog wat kan morsen ( alhoewel ik daar toch wel erg op let..dat ik dat niet doe dan) We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Geplaatst: 25 januari 201213 j Halamid wordt er bedoeld, gebruikte ik vroeger toen ik nog in een slagerij werkte.Is om alles te ontsmetten.http://nl.wikipedia.org/wiki/Chloramine-T
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.