Geplaatst: 2 september 20223 j Heeft iemand wel eens verse champignonsaus ingemaakt? wel goed... niet goed? Heb een heel aantal gekregen en wil daar wat meer doen... vandaar
Geplaatst: 2 september 20223 j Inmaken in de zin steriliseren nog niet geprobeerd. In de diepvriezer steken lukt zonder probleem.
Geplaatst: 2 september 20223 j Ik maak wel eens champignons in volgens de methode Turkse paprika. Als je in dat topic kijkt, kun je zien hoe of wat. Ik vind het zelf erg lekker. Edit: je kunt ook een heel stel drogen en dan zo gebruiken in stoofpotten ed of fijnmalen en als bouillon gebruiken.
Geplaatst: 3 september 20223 j Hangt van de ingredienten af. Als er melk of room in zit, dan kun je die niet inmaken (wecken). Invriezen gaat dan weer wel.
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.