Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kiemgroenten op een broodje, dat kennen we allemaal wel...

Maar ik vroeg me af of er nou ook dingen te koken/bakken/maken zijn waar de kiemgroenten een belangrijk ingrediënt vormen!

 

Of zou het mogelijk zijn om een frikandel speciaal met ui-kiemgroenten te eten?

Of een dille dressing voor de sla met dille-kiemgroenten?

Posted

Ik geloof dat ik ooit ergens een tuinkers-soep recept heb gezien/gelezen.. Maar of dat op het net was of in één van mijn kookboeken weet ik niet meer

Taugé doet het idd goed in wok of roerbakmixen. Laatste moment toevoegen zodat ze nog knapperig zijn.

Posted

Gister het boekje in de bieb gehaald van Peter Bauwens, kiemen en microgroenten.

 

Er staan een aantal recepten in:

* Kiemenvinaigrette

* Preikiemsoep

* Groene tuinbonensoep

* Gazpacho

* Hummus

* Omelet met preikiemen

* Originele Falafilballetjes

* Kiemenloempia

* Pesto van kiemen

* Kiemencrunchlie

* Kiemenbroodjes

 

En heel veel tips, manieren en eenlijst met viatmine en minerale die verschillende soorten bevatten.

Heb het nog niet gelezen verder, alleen snel doorgebladert, maar volgens mij best een leuk boekje!

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...