snekermoestuin Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 Uienfrittata met tijm frittata con cipolle e timo voor 4 personen 2 eetlepels olijfolie25g boter300 g uien, in dunne plakjes2 takjes verse tijm (alleen de blaadjes)6 eieren, zout Verhit de olie en de boter in en koekenpan, doe de uite erbij en fruit ze 5 minuten op laag vuur. Roer er de blaadjes tijm door en bak ze een paar minuten mee. Klop intussen de eieren met wat zout los en giet ze in de pan. Bak de frittata aan beide kanten goudbruin. ps. ik heb dit recept nog niet gemaakt, vandaar ook nog geen foto. Dit recept kwam uit de zilveren lepel voorbij na een vraag over wat te doen met tijm in de keuken. Quote Kijk ook eens op ons blog http://snekermoestuin.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.