Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Ongeveer 10 g fijngehakte gember (nog niet van eigen wortel) door het beslag van 1 pannekoek gedaan.

Heerlijk.

 

Eigenlijk nooit echt gember in de keuken gebruikt, behalve dan als jam.

 

Vandaag ook zo'n 10 g door de appelen voor in een appeltaart gedaan. Dit gaf de taart net nog iets meer smaak, zonder dat er iemand bij ons merkte dat ik nadrukkelijk aan het recept iets had toegevoegd.

Kijk ook eens op ons blog http://snekermoestuin.blogspot.com/

  • 2 weeks later...
Geplaatst:

Gember door de appeltaart/applecrumble ga ik ook eens proberen.Lijkt me heerlijk!

Wist je dat gember supergezond is en maar liefst 17 medicinale stoffen in zich heeft en daarmee

een natuurlijke pijnstiller is?

Gember is zuiverend en werkt pijnstillend. Gember is een antioxidant, werkt antiseptisch, slijmoplossend, ontspannend, stimulerend, ontgiftigend, ademverfrissend, is goed tegen griep, verkoudheid, slijmvliesontsteking, vermoeidheid, hoge bloeddruk, bloedstolsels, hoofdpijn, migraine, misselijkheid, koorts, darmklachten, diarree, menstruatiepijn, impotentie, kortom gember heeft veel voordelen.

(Bovenstaande heb ik gekopieerd van een andere site)

 

Eet smakelijk!

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...