Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Van een heel oude moestuinier ( 87) heb ik gehoord dat hij de bieten nooit voorkookt en schilt en dan raspt, maar net andersom.

Hij schilt de bieten eerst met een dunschillen en raspt ze daarna (keukenmachine) zet ze op met een kleinbodempje water, wat azijn en een schepje appelstroop. Dan vriest hij ze in...Daarna is het een kwestie van een pakje uit de diepvries halen, kruiden naar smaak en verwarmen.

Ik heb het vanmiddag geprobeerd, geen vieze pan en een heerlijke volle bietensmaak!

Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen...

 

Groetjes! Meekje

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...