meekje Geplaatst: 27 juli 2012 Geplaatst: 27 juli 2012 Van een heel oude moestuinier ( 87) heb ik gehoord dat hij de bieten nooit voorkookt en schilt en dan raspt, maar net andersom.Hij schilt de bieten eerst met een dunschillen en raspt ze daarna (keukenmachine) zet ze op met een kleinbodempje water, wat azijn en een schepje appelstroop. Dan vriest hij ze in...Daarna is het een kwestie van een pakje uit de diepvries halen, kruiden naar smaak en verwarmen.Ik heb het vanmiddag geprobeerd, geen vieze pan en een heerlijke volle bietensmaak! Quote Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen... Groetjes! Meekje
Nicolette Geplaatst: 28 juli 2012 Geplaatst: 28 juli 2012 Je kan bietjes ook gaar roosteren in de oven. Ook erg lekker! Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.