Jump to content

Klimrekken/takken voor druif (en tuingereedschap)


Recommended Posts

Hihi, klinkt wel raar...

Ik zoek dus een rek of takken waartegen ik mijn druiven en tomatenplant op kan laten groeien. Het kan niet vast aan een muur, het moet dus echt iets zijn wat op zichzelf stevig kan staan.

 

Ik heb niet veel geld dus kan er ook niet veel aan uitgeven. Dus als iemand nog ideeen heeft of toevallig materiaal gezien heeft wat ik zou kunnen gebruiken (tegen een lage prijs of gratis) in of in de buurt van Rotterdam, please tell me !

 

Ook ben ik nog op zoek naar wat tuingereedschap. Dus als je spullen hebt voor de tuin die je liever kwijt dan rijk bent, graag!

 

Dank voor het lezen!

Bericht oorspronkelijk geplaatst door gebruiker: Cerinety. Door een databasecrash zijn alle registraties in de periode van 29 juli tot en met 14 augustus verloren gegaan. Registreer aub opnieuw hier: ucp.php?mode=register Excuus voor het ongemak

Link to comment
Share on other sites

Misschien eens zoeken naar een handel in tweedehands bouwmaterialen, daar hebben ze meestal wel geschikt hout. Sommige tweedehands winkels hebben dat ook wel eens. Misschien is dit een leuk begin: http://www.kringloopbouwmaterialen.nl/

 

Voor druiven zou ik wel een degelijke constructie maken. Als het geheel instort als er al een druif over groeit heb je een rotklus en een beschadigde plant.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...