Geplaatst: 4 maart 201312 j Hallo,Op internet ben ik al op zoek geweest, maar ik kom er niet echt uit Ik vraag me af of ik de groene bladeren (rauw of gekookt?) van de wilde cichorei eet, of het bleke loof na de wortel te hebben ingekuild. Weet iemand dit?
Geplaatst: 4 maart 201312 j Mijn italiaans is niet heel goed, maar ik meen me te herinneren dat we dat in Rome aten. Ongebleekt, wel te verstaan. Ik zou het er wel op durven te wagen...
Geplaatst: 5 maart 201312 j Het zal behoorlijk bitter zijn. Misschien de eerste blaadjes? We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Geplaatst: 5 maart 201312 j Het zal behoorlijk bitter zijn. Misschien de eerste blaadjes? Als het maar eetbaar (niet giftig) is Misschien een paar blaadjes op een boterham met kaas
Geplaatst: 5 maart 201312 j Paardebloemen zijn ook bijzonder bitter en daarmee goed voor gal en lever. Je kan bittere bladgroente prima op brood eten met kaas, maar samen met lavasof selderij en wat bieslook wordt het pas echt lekker. Door de salade snipperen kan ook.
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.