Platte peterselie. "The making of" / Wat al gezaaid.
Platte peterselie smaakt sterker, terwijl het blad zachter is dan dat van de meer decoratieve krulpeterselie.
Hier zie je hoe platte peterselie echt plat gemaakt wordt. Arie is er druk mee:

Dit zijn restanten van 2018, net zoals de snijselderij op de achtergrond. Beide ga ik voor 2019 weer vers zaaien, zoals ieder jaar.
Inmiddels gezaaid:
- Habanero (1): Slechts eentje kwam op
- Habanero (2): Nog even afwachten
- Cayenne: opkomst matig. Bijgezaaid.
- Gisteren: Ui, Hyskin
- Gisteren: Knolselderij, Monarch
O ja, even langs Karwei gereden. Deze week van 3,69 voor 2,00 per zak van 40 liter:

O ja (2). Een paar dagen geleden heb ik eindelijk de laatste 2018 Habanero's (uit de vriezer) verwerkt tot sambal. 200 gram pepers, totaal ruim een liter sambal, en net zo loeiheet als andere jaren.
Aanbevolen reacties